زیستبوم خلاق، مجالی برای تجاریسازی علوم انسانی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سورنا ستاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنایع خلاق و فرهنگی در جمع خبرنگاران در خصوص تأثیر کرونا بر شرکتها و استارتآپهای حوزه خلاق گفت: یکی از برنامههای جدی معاونت توسعه زیستبوم خلاق است که بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت خلاق در این حوزه فعال هستند که برخی از آنها دانشبنیان نیز هستند. حوزه خلاق تجاریسازی علوم انسانی است.
وی با اشاره به این که قدرت کشور در حوزه علوم انسانی بسیار بالاست، افزود: برخی اوقات فراموش میکنیم که تمدن ۵ هزار ساله و پرسابقه قدیمی در جهان اسلام داریم. یکی از حوزههای مهم تجاریسازی در علوم انسانی توسعه صنایع خلاق در تمامی بخشها از جمله صنایع دستی، گیم، انیمیشن، طراحی لباس و... است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بازارسازی اغلب برای شرکتهای حوزه فناوری است. بیشتر شرکتهای حاضر در این نمایشگاه در صنایع دستی کار میکنند اما سایتهایی هم فعالیت دارند که به طور وسیع از هوش مصنوعی استفاده یا از تکنیکهای نوین ساخت قطعات یا آلیاژهای جدید استفاده میکنند. تجاریسازی علوم انسانی یکی از بحثهای جدی معاونت علمی و فناوری است که در قالب توسعه صنایع خلاق اتفاق میافتد.
وی افزود: از تمامی افرادی که در وزارت میراث فرهنگی برای توسعه زیستبوم خلاق تلاش میکنند، تشکر میکنم. امیدواریم با حضور وزیر جدید توسعه زیستبوم خلاق را در کشور داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۱۴۴/۴۰۲۱
انتهای پیام/