هوش مصنوعی بیماریهای شبکیه چشم را تشخیص میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، گروهی متشکل از مهندسان چینی، استرالیایی و آمریکایی الگوریتمهایی هوش مصنوعی را به نحوی توسعه دادهاند که این فناوری را قادر میسازد تا بیماریهای شبکیه چشم را تشخیص داده و بیماران را تحت نظر داشته باشد.
توسعهدهندگان هوش مصنوعی معتقدند اطلاعات جمعآوری شده با این فناوری میتواند به فرایندهای درمانی بیماران مبتلا به آسیبهای شبکیه چشم کمک شایانی کند و دست پزشکان را برای ارائه روشهای درمانی باز بگذارد. مهندسان استرالیایی اعلام کردند برای افزایش قابلیتهای هوش مصنوعی در تشخیص بیماریهای چشم حجم زیادی از اطلاعات به صورت کدهای قابل درک برای این فناوری بازتعریف شده است و از همین رو زمانی که کاربران در حال استفاده از دستگاههای دیجیتال نظیر گوشی، رایانه و لپتاپ هستند، هوش مصنوعی عملکرد طبیعی چشم را در نظر گرفته و در صورت تشخیص هرگونه مشکلی فوراً آن را گزارش میکند.
در پروژه علمی چهارده مورد از شایعترین بیماریهای شبکیه مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن هم اکنون در دسترسی هوش مصنوعی قرار دارد. کاربران بررسی شده به وسیله هوش مصنوعی تنها محدود به کشور یا منطقهای خاص از جهان نیستند و اطلاعات افرادی از آفریقا، آسیا و آمریکا در بین آنها دیده میشود. با توجه به تفاوتهای موجود در شبکیه چشم افراد مختلف، متخصصان کوشیدهاند برای همه کاربران نمونهای نزدیک را شناسایی و از آن طریق هوش مصنوعی را قادر به تشخیص بیماری سازند. تشخیص بیماریهای شبکیه چشم با هوش مصنوعی هماکنون به طور آزمایشی در چین آغاز شده و در صورت کسب نتیجه مطلوب بهزودی کشورهای بیشتری در دنیا بهرهگیری از این فناوری را برای ارتقای سلامت چشم کاربران دستگاههای الکترونیکی آغاز میکنند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/