کرونا فرصتی برای ایجاد زیرساختهای آموزش مجازی به وجود آورد/ لزوم گسترش تحصیل در بستر الکترونیک
عباس گوهری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با تأکید بر اینکه آموزشها در پساکرونا باکیفیت و بهصورت مجازی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: قبل از شیوع پاندمی کووید-۱۹ برای ایجاد زیر ساختهای آموزش مجازی، انگیزهای وجود نداشت ولی پس از همه گیری و تعطیلی اجباری آموزشهای حضوری، این فرصت به وجود آمد.
وی افزود: لازم است در راستای تحقق عدالت آموزشی، ترتیبی اتخاذ شود که دروس تئوری برای کسانی که از نقاط مختلف جغرافیایی به واحدها میآیند بهصورت مجازی برگزار شود. با توجه به شرایط موجود در ترم جاری دروس بهصورت ترکیبی ارائه شود و بعد مسافت نباید مانع از ادامه تحصیل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با بیان اینکه کرونا از یکسو فرصت بود اما تهدیدهای ناشی از آن نیز باید بهصورت واقعگرایانه از چند جهت بررسی شود، افزود: در این نوع از آموزشها بهواسطه کندی سرعت اینترنت، کیفیت آموزشی کاهش مییابد، همچنین بسیاری از دانشجویان در تهیه تجهیزات آموزشی اعم از کامپیوتر و تبلت و گوشی هوشمند با مشکل مواجهاند، مشکل دیگر این است که کنترلی برای تشکیل کلاسها و امتحانات پایانترم وجود ندارد. مسئله دیگر آموزش در بستر الکترونیک ارائه دروس عملی در فضای مجازی است در حالی که باید بهصورت حضوری برگزار شود، با این حال لازم است که برای رفع هر یک از این اشکالات برنامهریزی شود.
گوهری گفت: البته نباید این موضوع را فراموش کرد که آموزش مجازی در شرایط بحرانی کرونا باعث شد که آموزش تعطیل نشود و دانشجویان توانستند آموزشهای موردنیاز را دریافت کنند. آموزش مجازی باعث شد کسانی که در آستانه فارغالتحصیلی بودند دانشآموخته شوند، در همین شرایط توانستیم دانشجوی جدید جذب کنیم، بنابراین نمیتوان محاسن آموزش مجازی را نادیده گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در مورد اقدامات صورت گرفته برای ارتقای کیفیت آموزشی در واحد تهران شرق، افزود: در این راستا برای افزایش توانمندی اساتید در کارگاههای متعدد با عنوان شیوههای تدریس آنلاین و آموزش مجازی برگزار شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/