ویروس میمون چقدر خطرناک است؟
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، «میمون بی» در میان میمونهای ماکاک شایع است با این حال سرایتش به انسان، که اغلب کشنده است، به ندرت اتفاق میافتد.
کنتارو ایواتا، متخصص بیماریهای عفونی در دانشگاه کوبه در توکیو میگوید این ویروس در انسان باعث حمله به سیستم عصبی مرکزی و ایجاد التهاب در مغز میشود که از دست دادن هوشیاری را در پی دارد و در صورت عدم درمان در حدود ۸۰ درصد موارد منجر به مرگ میشود.
از زمان اولین مورد انتقال این ویروس از پستانداران به انسان در سال ۱۹۳۲، تا کنون کمتر از ۱۰۰ مورد عفونت انسانی از این نوع ویروس گزارش شده است.
قربانیان سرایت این ویروس را معمولا دامپزشکان، دانشمندان یا محققانی تشکیل دادهاند که مستقیماً با میمونها کار میکردند و از طریق خراش، گزش یا کالبدشکافی در معرض مایعات بدن میمونها قرار گرفتهاند.
در سال ۱۹۹۷ یک محقق سرشناس در نیویورک شش هفته پس از آن که میمونی در قفس یک قطره به صورت او پاشید و مایع ترشح، داخل چشم او شد درگذشت.
محققان تا کنون شواهدی برای انتقال این ویروس از انسانی به انسان دیگر نیافتهاند. این در حالی است که ویروس SARS-CoV-۲ یا همان عامل بیماری کووید-۱۹ توانایی انتقال بین انسانها را دارد.
انتشار خبر مرگ دامپزشک چینی به صورت گستردهای در شبکههای اجتماعی چین بازتاب داشته و تنها در پلتفرم ویبو، شبکه اجتماعی داخلی چین، بیش از ۱۱۰ میلیون بار مشاهده شده است. شمار قالب توجهی از شهروندان چینی از به وجود آمدن یک همهگیری جدید ابراز نگرانی کردهاند.
نیکولاس اوستریدر، رئیس کالج پزشکی دامپزشکی و علوم زیستی در هنگ کنگ، با این حال درباره «ویروس میمون بی» میگوید سرایت گسترده آن میان انسانها امری بعید است، هرچند مقامات چینی باید اقدامات بهداشتی و محافظتی لازم را به عمل بیاورند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/