دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مرکز تحقیقات طب سنتی دانشگاه شاهد خبر داد؛

کاهش بازگشت معتادان به مصرف مواد مخدر در پروژه ترک اعتیاد طب سنتی

رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد از کاهش بازگشت معتادان به مصرف مواد مخدر در پروژه ترک اعتیاد طب سنتی خبر داد.
کد خبر : 593694
روز جهانی مبارزه با مواد مخدر



محسن ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا در خصوص دستاوردهای طب سنتی در موضوع درمان اعتیاد گفت: اخیرا یک تحقیق موفقیت‌آمیزی در خصوص اعتیاد و تاثیر داروهای سنتی در یکی از زندان‌های کشور صورت گرفت که دو گروه مورد آزمایش قرار گرفتند که مدتها بود مواد مخدر را ترک کرده بودند.


وی با بیان اینکه از هر ۱۰۰ معتادی که مواد را ترک می‌کند، ۸۰ نفر به مواد بازمی‌گردند، افزود: در این آزمایش برای یک گروه داروی طب سنتی و برای گروه دیگر دارونما استفاده کردیم. گروهی که دارونما دریافت کرد بازگشت ۸۰ درصدی به مواد داشتند اما بازگشت به اعتیاد در گروهی که داروی طب سنتی را مصرف کردند، صفر بود.




بیشتر بخوانید؛


۷ روش طب سنتی برای درمان اعتیاد


تولید دانش‌بنیان داروهای ترک اعتیاد راه‌اندازی شد


تولید داروی ترک اعتیاد ایرانی


آسیب‌های دوران کودکی می‌تواند باعث افزایش علاقه به مورفین شود




رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد گفت: باید توجه داشته باشیم که درباره معضلی صحبت می‌کنیم که در جهان راهکاری نداشته است، اما دیدگاه طب سنتی در این روش موفقیت‌آمیز بود.


ناصری بیان کرد: این آزمایش در زندان انجام شد و افرادی که در زندان هستند کمترین میزان حمایت اجتماعی را دارند، دارو برای آن‌ها خیلی مهم است، ولی همین مطالعه را با معتادان سرپائی کار کردیم که ۴۰ درصد پاسخ دریافت کردیم که البته باز هم قابل توجه است.


وی در خصوص ادامه یافتن این طرح گفت: مطالعات مربوط به نحوه تاثیرگذاری این دارو در دانشگاه تربیت مدرس انجام می‌شود، برای ما مهم است که بدانیم این دارو در مغز چه تاثیری گذاشته است که چنین بازخوردی دریافت می‌کنیم. مطالعات دانشگاه تربیت مدرس تا آزمایشات حیوانی پیش رفته است که یافته‌های آن هم بسیار چشم‌گیر است. در واقع آزمایش این داروی طب سنتی بر روی موش‌ها تا صددرصد پاسخ داده است.


رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد تشریح کرد: این مطالعات از سال ۸۰ شروع شده است و برای حصول به نتیجه تمام منابع طب قدیم را مطالعه کردیم. در وهله اول ۸ تا ۱۰ دارو مطرح شد و پس از مطالعات سم‌شناسی و کارآزمائی‌های بالینی که در بیمارستان روزبه انجام شد، کارآزمایی بالینی بر روی انسان انجام شد و نتیجه‌ها بسیار امیدوارکننده بود.


انتهای پایان/۴۱۶۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب