رئیس اتحادیه لوازم آشپزخانه: کارت اعتباری خرید کالا راههای گریز زیادی دارد/ دولت با پرداخت بدهیهای خود رکود را بردارد
فریدون نصیری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی آنا با بیان اینکه تزریق نقدینگی از طریق کارت اعتباری خرید کالا تورمزا نیست، در این حال درباره برخی از مشکلات این طرح گفت: دفعات قبل نیز دولت چنین کاری انجام داد اما آنقدر راههای گریز در این زمینه وجود دارد که چندان نمیتوان آن را کنترل کرد.
وی ادامه داد: اگر مغازهداری کالای خارجی به مشتری بدهد اما کالای ایرانی در فاکتور ثبت کند، نمیتوان آن را ثابت کرد.
نصیری در پاسخ به این سوال که آیا شرایط اعمالی وزارت صنعت برای جلوگیری از اینگونه تقلبها ثمر بخش است؟ بیان کرد: یقینا صاحبان نمایندگیهای فروش به صورت مستمر در این مراکز حضور نخواهند داشت بنابراین اگر پولی به حساب آنها واریز شود، متوجه نخواهم شد که این پول بابت چه چیزی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در این نوع اتفاقات سوءاستفاده زیاد دیده میشود، تاکید کرد: کارهای دستوری خیلی درست نیستند.
به گفته رئیس اتحادیه لوازم آشپزخانه، پس از بسته اخیر اقتصادی دولت تغییر ملموسی در بازار لوازم خانگی بهوجود نیامده است.
وی همچنین با توجه به تمام شدن ماه محرم و صفر و شروع فصل خرید برای جهیزیهها عنوان کرد: تاثیر این اتفاق نیز در بازار محسوس نیست و خریدوفروشی در زمینه لوازم آشپزخانه صورت نمیگیرد.
رئیس اتحادیه لوازم آشپزخانه تاکید کرد: به جای این که دولت وام 10 میلیون تومانی برای خرید کالا ارائه کند باید بدهکاریهای خود را به مردم پرداخت بپردازد تا نقدینگی به بازار باز گردد.
نصیری با بیان اینکه پرداخت این بدهیها باعث ورود پول به زنجیره تولید و توزیع میشود، تصریح کرد: شاید این اتفاق مستقیماً بر روی تولیدکنندگان تاثیر نگذارد اما به صورت غیرمسقیم پول وارد بازار میشود و فضا را از رکود خارج میکند.
وی رکود موجود در بازار را زنجیرهای دانست و گفت: قطعاً در بازار مشکل نقدینگی وجود دارد و دولت باید نقدینگی را به جاهایی تزریق کند که ضروری است.
رئیس اتحادیه لوازم آشپزخانه افزود: به عنوان مثال باید این نقدینگی به قطعهسازان و پیمانکاران پرداخت شود و از طریق آنها این رکود برطرف شود.
انتهای پیام/