طراحی ۱۴۰۰ کیلومتر مسیر پیادهرو در پایتخت/ ۲۱ پروژه مقابله با سیلاب در تهران احداث شد
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری آنا، صفا صبوری دیلمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی ۴ سال گذشته تمام پروژههای نیمهتمام این دوره و دورههای گذشته تکمیل شده یا رو به پایان است. بیش از ۳۰ پل و تونل و بزرگراه نیز در ۴ سال گذشته به پایان رسیده است.
وی افزود: ازجمله دیگر اقدامات موردتوجه معاونت عمرانی، احداث ۱۱ مورد محوطه تاریخی در تهران و ۲۱ پروژه مقابله با سیلاب در تهران است.
دیلمی با بیان اینکه ۴۶ پروژه عمرانی در دستهبندیهای مختلف در دست اجراست، افزود: از این میان ۲۱ مورد ساختمانسازی و ۹ مورد ایمنسازی در برابر سیلاب است. طی ۴ سال گذشته با وجود بارندگیهای شدید در تهران آبگرفتگی جدی در شهر و خسارت ناشی از سیل نیز نداشتیم و دلیل این امر آن است که به دستور شهردار بودجه رسیدگی به شهر برای مقابله با سیلاب بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تصریح کرد: بر اساس طرح جامع شهر تهران حدود ۵۶۰ کیلومتر بزرگراه جدی داریم که باید ساخته شود و در حال حاضر اکثر بزرگراهها به پایان رسیده است.
وی با بیان اینکه در حوزه فنی و عمرانی تلاش کردیم شهر را از ماشینمحور تبدیل به انسانمحور کنیم گفت: در سالهای گذشته غالب خیابانها مربوط به مسیر خودروها بود اما در حال حاضر نقشهای برای تهران تدوین کردهایم که باید ۱۲ هزار کیلومتر پیادهرو در شهر داشته باشیم.
وی افزود: در سال گذشته ۱۴۰۰ کیلومتر از مسیرهای پیادهرو اصلی را طراحی کردیم و تا امروز بیش از ۳۵۰ کیلومتر از پیادهروها به اتمام رسیده یا رو به اتمام است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پایان گفت: امروز در شهر تهران شاهد ابرپروژههایی هستیم که برای استفاده شهروندان است نه خودروها. ازجمله این پروژهها میتوان به باغراه بینظیر حضرت فاطمه زهرا (س) و پل باغروی محور سعادتآباد اشاره کرد.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/