دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1400 - 02:28
هشدار ایلان ماسک:

عده‌ای در نخستین سفرها به مریخ می‌میرند

مدیر عامل اجرایی شرکت اسپیس ایکس وقتی سال گذشته اعلام کرد که احتمال زیادی وجود دارد که نخستین ساکنان مریخ بمیرند، سر و صدای زیادی ایجاد شد. اکنون مغز متفکر اسپیس ایکس بار دیگر روی این نکته تاکید بیشتری کرد.
کد خبر : 577836
مریخ

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا،  ایلان ماسک، مدیر عامل اجرایی شرکت اسپیس ایکس وقتی سال گذشته اعلام کرد که احتمال زیادی وجود دارد که نخستین ساکنان مریخ بمیرند، سر و صدای زیادی ایجاد شد. اکنون مغز متفکر اسپیس ایکس بار دیگر روی این نکته تاکید بیشتری کرد.


ایلان ماسک در جریان پخش زنده برنامه‌ای درباره پاداش ۱۰۰ میلیون دلاری جایزه ایکس برای طراحی یک سیستم کارآمد جذب کربن، به ایده سفر نخستین افراد به مریخ نیز پرداخت و در پاسخ به این سوال که آیا رفتن به مریخ تنها یک سرگرمی برای ثروتمندان است، این موضوع را رد کرد.


وی گفت: «رفتن به مریخ مانند تبلیغات برای رفتن [ارنست] شکلتون به قطب جنوب دیده می‌شود. می‌دانید، خطرناک است، سخت است، یک سفر طولانی است. ممکن است زنده برنگردید. اما یک ماجراجویی باشکوه است و یک تجربه شگفت انگیز خواهد بود.»


وی افزود: «احتمالا غذای خوبی نخواهید داشت. گرچه سفری دشوار و خطرناک است که امکان دارد زنده نمانید اما یک ماجراجویی باشکوه است که جذاب به نظر می‌رسد. این تبلیغ است. این تبلیغ برای مریخ است. راستش را بخواهید یک عده از مردم احتمالا در همان ابتدا خواهند مرد. ما نمی‌خواهیم کسی را مجبور کنیم. فقط مخصوص داوطلبان است.»


وقتی مصاحبه کننده به این نکته اشاره کرد که افراد زیادی همچنان برای شرکت در سفر به مریخ درخواست ارسال می‌کنند، ماسک تاکید کرد که سیاحان باید مراقب آنچه که می‌خواهند باشند.


مدیرعامل اجرایی شرکت اسپیس ایکس، دسامبر سال گذشته اعلام کرد «بسیار مطمئن» است که شرکت وی می‌توان تا سال ۲۰۲۶ انسان را به مریخ ببرد. با این حال ناسا تخمین می‌زند این اتفاق بتواند در طول دهه ۲۰۳۰ رخ دهد.


اسپیس ایکس در حال حاضر روی یک وسیله نقلیه با نام استارشیپ کار می‌کند که به گفته این شرکت «قدرتمندترین وسیله پرتابی در جهان است که تاکنون ساخته شده است.»


اسپیس‌ایکس قصد دارد با استفاده از استارشیپ سفر انسان به مریخ را محقق کند.


اسپیس‌ایکس سال گذشته میلادی به اولین شرکت خصوصی تبدیل شد که با موفقیت توانست تیمی از فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد. این اقدام در چند نوبت دیگر تکرار شد.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب