دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آیت‌الله اعرافی:

جامعه نخبگانی و مغزهای قوی دانشجویی و دانشگاهی باید حمایت شوند

عضو جامعه مدرسین گفت: فقدان ابزارهای علمی و تحقیقاتی نوین برای ادامه تحقیقات و پژوهش و حرکت در مرز دانش نخستین عامل خروج نخبگان از کشور است.
کد خبر : 574023
آیت الله اعرافی


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آیت‌الله اعرافی، عضو جامعه مدرسین عصر امروز در دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن خیر مقدم  و تبریک مناسبت‌های پیش‌رو و آرزوی توفیق برای منتخبان ملت برای برداشتن گام‌های بزرگتر و اساسی‌تر، اظهار داشت: خداوند متعال به همه ما توفیق ورود در حقیقت ماه رمضان و بهره‍گیری از فیوضات این ماه الهی را عنایت فرماید.



مدیر حوزه‌های علمیه، ضمن اشاره به اقدامات ارزشمند مجلس شورای اسلامی در قلمروهای مختلف بر ارتقای روزافزون آن تاکید نمود و یادآور شد: این مجلس در آغاز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی قرار داشته از مسئولیت خطیری برخوردار بوده، سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نیز در این ایام ابلاغ و نیازمند تلاش و همت نمایندگان مجلس است.



وی به فرازهایی از ویژگی‌های خاص سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اشاره نمود و یادآور شد: آغاز برنامه هفتم کشور نیز ریل‌گذاری‌های مهمی را پیش روی آینده کشور ایجاد خواهد نمود؛ در دوران این مجلس امیدواریم در تراز گام دوم انقلاب اسلامی، دولت جدیدی شکل  گرفته و در مسیر اهداف تعالی انقلاب گام بردارد.



عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این که مجلس امروز در مسیر و مقطع تاریخی و حساس قرار دارد، ابراز داشت: سیاست‌هایی که در مجمع تشخیص مصلحت نطام، مصوب شده و یا مجموعه اسنادی که در شوراهای عالی کشور تصویب می‌شود که اجرای آن، نیازمند ریل‌گذاری بودجه‌ای و عملیاتی و همراهی دولت و مجلس شورای اسلامی است.



وی در ادامه به برخی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که نیازمند عملیاتی‌سازی است، اشاره نمود و اذعان داشت: سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب، اسناد و راهبردها و برنامه هفتم کشور باید بیش از پیش مورد توجه دولتمردان و نمایندگان مجلس باشد.



عضو جامعه مدرسین با بیان این که باید قاموس جوان و پرانگیزه جامعه نخبگانی و مغزهای قوی دانشجویی و دانشگاهی را حمایت نماییم، گفت: فقدان ابزارهای علمی و تحقیقاتی نوین برای ادامه تحقیقات و پژوهش و حرکت در مرز دانش نخستین عامل خروج نخبگان از کشور است.



وی با بیان این که اگر استعداد ناب، توامان با تربیت درست، بزرگترین سرمایه یک جامعه است، ابراز داشت: علی‌رغم این که ۱۰ سال قبل قانون جمعیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است، همچنان در مراحل تصویب در مجلس شورای اسلامی قرار دارد؛ امیدواریم ورود جدید مجلس به این مهم ثمرات ارزشمندی را در این حوزه داشته باشد.



اعرافی ضمن تقدیر از مجلس شورای اسلامی بابت پیش‌بینی اعتبارات برای فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات، گفت: نیاز است تا نسبت به تقویت استحکام اسکلت و چارچوب‌های قانون‌نویسی اقدامات موثری انجام گیرد.



وی بر لزوم توجه به مسائل بین‌الملل انقلاب اسلامی تأکید ورزید و اذعان داشت: ظرفیت‌های انقلاب اسلامی بسیار فراتر از آن چیزی است که مشاهده می‌شود؛ انقلاب اسلامی از قدرت گفتمانی فکری و معرفتی جدی در دنیا برخوردار است.



اعرافی بر اهمیت توجه به مطالعات فرهنگی و اجتماعی ستاد ملی کرونا تأکید نمود و یادآور شد: نیاز است تا ارتباط تصمیمات ستاد ملی کرونا با مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور مورد توجه قرار گیرد.



وی در بخش پایانی سخنان خود،ضمن اشاره به ویژگی‌های برنامه پنج ساله حوزه، و تنظیم ۹۰۰ برنامه در ۴۰ محور، تصریح نمود: طرح آمایش حوزه‌های علمیه و ارتباط حوزه با کف جامعه ناظر به انواع مسائل و آسیب‌های اجتماعی است؛ این طرح از موضوعات مهمی است که حدود۸۰ کارکرد را هدف‌گذاری نموده است.



انتهای پیام/4107/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب