ترقهبازی برای براندازی!
به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، «چهارشنبهسوری» از آیینهای سنتی ایران باستان است که در آخرین چهارشنبه سال برگزار میشود؛ البته این مراسم سنتی با ورود مواد خطرناک محترقه دچار انحرافاتی شده است و هرساله تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان دچار سوختگیهای شدیدی میشوند و جان خود را از دست میدهند.
نیروی انتظامی هم با انتشار اطلاعیهای اعلام کرده که با توجه به شیوع ویروس کرونا و خطر انتقال این ویروس به افراد سالم، برگزاری هرگونه تجمع و مراسم ویژه چهارشنبه آخر سال ممنوع است؛ سردار «حسین رحیمی» دوشنبه (۲۴ اسفند ۱۳۹۹) در گردهمایی معاونتهای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: «پلیس در برخورد با برهم زنندگان امنیت شهروندان در چهارشنبه آخر سال هیچگونه اغماضی نخواهد کرد و به این افراد تذکر و هشدار جدی میدهیم که بههیچوجه در هیچجایی تجمع نکنند.»
سخنگوی وزارت بهداشت نیز بارها نسبت به برگزاری هرگونه تجمع و همچنین دورهمیهای خانوادگی و دنبال آن خطر خیز چهارم کرونا در کشور هشدار داده است.
اما «سلطنتطلبان خارجنشین» که از براندازی حکومت در جمهوری اسلامی مأیوس شدهاند، از هر فرصتی برای اعلام حیاتشان استفاده میکنند؛ این باقیمانده خاندان پهلوی با انتشار فراخوانی در شبکههای اجتماعی از هواداران خود خواستهاند تا در شب چهارشنبه آخر سال (چهارشنبهسوری)، در شهرهای ایران اقدامات خرابکارانه انجام دهند و چهارشنبهسوری را یک فرصت برای «شورش» با هدف تخریب اموال عمومی معرفی کردهاند. البته مسئله براندازی به این روش فقط محدود به این زمان نبوده و اپوزوسیون خارج از کشور پیش از این نیز در رسانههای خود مخالفان را به زدن اتو به برق جهت مقابله با جمهوری اسلامی دعوت میکرد!
جریان سلطنتطلب تحت حمایت لابیهای سعودی و صهیونیستی مشغول فضاسازی علیه جمهوری اسلامی است و هر روز با طرح نقشههای جدید، به گمان خود میخواهد اقدام ضربتی علیه نظام و مردم ایران انجام دهد.
همچنین گروهک تروریستی مجاهدین خلق نیز همانند سالهای گذشته دعوت به ایجاد اغتشاش و ناامنی در شهرهای ایران کرده است؛ این گروهک تروریستی که بهسبب نداشتن مشروعیت و مقبولیت در بین مردم ایران با شکست مواجه شده و با پخش دهها خبر و گزارش جعلی، حامیان خود را به آشوب در چهارشنبه آخر سال فرابخواند.
کارشناسان حوزه رسانه پیرامون فراخوان گروهک تروریستی مجاهدین خلق به ناامنی معتقدند: «آنچه بهطور صریح دراینباره از سوی منافقین در حال پروانیده شدن است اینکه آنها تلاش دارند تا از چهارشنبهسوری بهعنوان یک فرصت در زمینه فراهمسازی بسترهای اغتشاش سود ببرند. به عبارت جامعتر اینکه آنها با مغتنم شمردن فرصتهایی ازایندست میخواهند تا جایی که امکان دارد سازمانشان را به اهداف دور دستشان نزدیک کنند. اهدافی که در چارچوب ولع نامشروع به موضوع قدرتیابی قابلتعبیر و تعریف است که بخش اعظم آن از طریق تحریک عمومی جامعه با چاشنی تخریب اموال عمومی سیاستگذاری شده است.»
بر اساس آنچه در قانون مجازات اسلامی آمده است، اگر فردی هدفش از انجام تخریب اموال عمومی مقابله با حکومت اسلامی و ضربه زدن به آن باشد، در حکم محاربه است؛ محاربه یعنی کشیدن سلاح بهقصد جان، مال یا ناموس مردم یا ترساندن آنها به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود.
از جمله مصادیق محاربه در قانون «اسلحه کشیدن برای ترساندن مردم م 183 ق. م.ا»، «برهم زدن امنیت از طریق سرقت مسلحانه و قطع الطریق 185 ق. م.ا»، «قیام مسلحانه در برابر حکومت اسلامی 186 ق. م.ا»، «ریختن طرح براندازی حکومت اسلامی م 187 ق. م.ا»، «تشکیل یا اداره یا عضویت در دسته یا جمعیت به قصد برهم زدن امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام یا به نفع گروه های مخالف نظام 500 ق. م.ا» است.
مسئولان نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی نیز بارها اعلام کردهاند که با هر فردی که بخواهد مخل نظم عمومی شود یا به حقوق مردم تعدی کند، قاطعانه برخورد میکنند و اجازه نمیدهند افرادی نظم و امنیت حاکم بر جامعه را دچار اخلال کنند.
سلطنتطلبان، منافقین و رسانههایشان بر روی ایجاد شـورش در داخل کشور سرمایهگذاری کردهاند تا بتوانند با ایجاد ناامنی در داخل کشور به اهداف سیاسی و تروریستی خود برسند و با حمله به مراکز نظامی و عمومی، نظام جمهوری اسلامی و مردم را تحتفشار قرار دهند.
خبرسازی در مورد اوضاع داخلی ایران، تضعیف نقاط قوت نظام، تخریب افکار عمومی، اثر گذاری در رسانههای گروهی و فضای مجازی از کارهایی است که منافقین انجام میدهند. اگر روزگاری رادیوی منافقین با پخش اخبار دروغ سعی در اثر گذاری بر افکار عمومی داشت و با شایعه پراکنی سعی در کمک به صدام و صدمه به جبهههای ایران داشت، امروز همان اقدامات در شبکههای اجتماعی صورت میگیرد.
نباید یادمان برود که بر اساس آمارهای به دست آمده، از میان ۱۷ هزار شهید ترور بعد از انقلاب اسلامی، ۱۲ هزار نفر از آنان به دست سازمان منافقین شهید شدهاند؛ اکثر شهدای ترور مردم عادی بودند که هیچگونه مسئولیت حکومتی نداشتهاند و توسط همین کروهکهای تروریستی به فجیعترین و وحشیانهترین روشها، به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/