لزوم استفاده از ابزارهای خلاق و نوآور برای حل مشکلات کشور/ شهرهای ایران باید به شهرهای دانشبنیان و علمی تبدیل شود
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی جمالینژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها از رویداد نمایشگاهی «تا ثریا» با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید که در مرکز رویداد شهید فخریزاده سفارت سابق آمریکا در حال برگزاری است، بازدید کرد.
مهدی جمالینژاد در حاشیه این رویداد گفت: در آستانه قرن جدید هستیم و باید بتوانیم مشکلات کشور را با سرعت بیشتری حل کرده و از ابزارهای خلاق و نوآور برای حل مشکلات استفاده کنیم.
وی افزود: در نمایشگاه «تا ثریا» ظرفیتهای خوبی برای حل مسائل شهری و روستایی وجود دارد و خودباری در جوانان ایجاد شده است و باید این موضوع تقویت شود. یکی از مشکلات شهری، حوزه آتشنشانی است که با بحرانهای مختلفی روبهرو بودیم. در این زمینه پهپادهایی ساخته شده که آتش را خاموش میکنند و کار بالگردها را انجام میدهند و آتشسوزیها را به راحتی مهار میکنند.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها بیان کرد: ثروتمندترین فرد جهان بیل گیتس است و هیچ چیز نداشت اما با فکر خود ثروت تولید کرد. در واقع شهرها باید به شهرهای دانشبنیان و علمی تبدیل شود. در گذشته ایرانیها علم را صادر میکردند و الان هم چنین ظرفیتی وجود دارد و کشوری اثرگذار در سطح جهان هستیم. در واقع قدرت نرم را توانستهایم به رخ جهانیان بکشیم.
جمالینژاد گفت: تنها جایی که نه شرقی و نه غربی را کنار میگذاریم، علم و دانش است. نکات مثبت علمی شرق و غرب را دریافت کرده و دانش تولید میکنیم. یکی از مشکلات کشور در حوزه زباله است و شهرهای ساحلی از این مسئله رنج میبرند. بعضی از دپوهای زباله برای ۵۰ سال پیش است که خوشایند نیست و باید با تکنولوژی روز این مشکلات را رفع کرد. باید با راه حلهای جدید و کمهزینه بتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم و چنین ظرفیتی در نمایشگاه «تا ثریا» وجود دارد.
یادآور میشود شعار رویداد تا ثریا، از قلب سفارت سابق آمریکا تا ثریا است. این رویداد نمایش کارآمدی انقلاب اسلامی در حل فناورانه و خلاقانه مسائل کشور در مقابل افول آمریکاست.
همچنین پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «زنجیره از ایده و فکر سپس علم و سپس فناوری و سپس تولید و سپس بازار را ما باید تکمیل بکنیم، این زنجیره کار علمی تا تولید و بازار بایستی دنبال بشود» و نیز با توجه به مأموریت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج جهت پشتیبانی تجاری از هستههای مبتکر و فناور مسئلهمحور و کمک به نقشآفرینی تخصصی آنها، این مجموعه بهعنوان بازوی تجاریسازی و سرمایهگذاری دانشبنیان در تعامل با اقشار دانشور بسیج اعم از بسیج علمی و بسیج دانشجویی، رویداد نمایشگاهی تا ثریا را با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان، با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید برگزار کرد.
از اهداف این رویداد میتوان به الگوسازی هستههای برتر خودکشش حل مسئله، پشتیبانی از هستههای فناور و مبتکر بسیجی با قید منزلتزایی و اقتدارآفرینی و رویکرد کمک به تکمیل چرخه تبدیل علم به فناوری و تجاریسازی مبتنی بر حل مسائل اصلی کشور، پشتیبانی از ایجاد سامانهها و فناوریهای با قابلیت حکمرانی نرم از طریق اتصال به شبکه حامیان و ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایدههای نو بر مبنای دانش از طریق ایجاد بسترهای تعاملی بین صاحبان مسئله و مجموعه فناور توانمند در پاسخگویی به مسئله اشاره کرد.
انتهای پیام/۴۱۱۸/پ
انتهای پیام/