اهدای لوح به مادر دانشمند شهید هستهای در دوازدهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور استان زنجان در واحد ابهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد ابهر در این مراسم از اهمیت ارج نهادن به برگزاری و استمرار چنین برنامههایی استقبال کرده و به مقوله علم پرداخت و خاطرنشان کرد: این مقوله در چهار پایه و چرخه علمی، آموزشی، پژوهشی و تجاری سازی خلاصه میشود و همه باید موازی هم باشند.
دکتر محمد جلیلی با تاکید بر نقش علم و دین بهصورت توامان گفت: باید نقش دین را مطرح ساخت که همزمان با علم توسعه پیدا میکند و در اینجاست که شکوفایی کشور نمایان میشود.
رئیس واحد ابهر با بیان اینکه ما چند هزار سال است که علم و دانش را در فرهنگ خود داشتهایم ولی از داشتههای خود استفاده نکردهایم، اظهار کرد: دنیای غرب با پیشینهای که قابل مقایسه با پیشینه ما نیست، داشتهها و تمدن ما را در قالب پژوهش و نوآوری تبدیل به تکنولوژی روز کرده و ما الان وارد کننده داشتههای سنتی خود بصورت مدرن از خارج هستیم.
جلیلی برگزاری چنین جشنوارههایی را ارج گذاشتن به دانشجویانی دانست که یک قدم پیش رفتهاند و افزود: ما نباید به چهار چرخهای که گفته شده فقط آنها را در حوزه فنی و مهندسی بکار برده و از حوزه علوم انسانی غافل باشیم و این همان جاست که اهمیت علم را روشنتر و شکوفایی کشور را بیشتر نشان میدهد.
علی بیات مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان و دبیر جشنواره نیز با قدردانی از دست اندرکاران به ویژه عزیزان بسیجی که با انگیزه بالایی نسبت به برگزاری این مراسم اقدام میکنند، گفت: برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت لوح قدردانی به خانه نخبگان معرفی خواهند شد.
معاون علمی و پژوهشی و فناوری بسیج مستضعفین کشور نیز در این مراسم با تبریک به مناسبت هفته پژوهش، با بیان اینکه پژوهشگران سهم بسزایی در عرصه پیشرفت کشور دارند، بیان کرد: موضوع امنیت بهعنوان یک کلیدواژه است ولی از دید ما مسلمین اسلام بالاترین امنیت است و در اینجا موضوع امنیت ملی مطرح میشود و برای اینکه قدرت ملی داشته باشیم، نیازمند مولفههای خاص اقتصادی، اجتماعی، دینی و نظامی هستیم.
دکتر حسین قدیانی با توجه به اینکه مقوله علم در اسلام با دنیای غرب متفاوت است، اظهار کرد: با توجه به اینکه از نظر کمی شاهد گسترش فضاهای آموزشی در سطح کشور هستیم، ولی در بعضی از ابعاد و منابع لازم دچار ضعف ماندیم، باید به این مقوله اهمیت خاصی داد.
وی با ذکر جملهای از مقام معظم رهبری که فرمودند اقتدار کشور در گرو فعالیتهای علمی آن کشور است به سخنان خود پایان داد.
پایان بخش مراسم اهدای لوح به مادر شهید شهریاری از دانشمندان هستهای کشور و اهدای لوح به برگزیدگان جشنواره و پخش کلیپ بود.
در حاشیه جشنواره از نمایشگاه دستاوردهای علمی دانشجویان بازدید به عمل آمد که با استقبال خوبی مواجه شد.
برگزاری همایش ملی جهاد فرهنگی و آسیبهای اجتماعی نوین در واحد ابهر
همایش ملی جهاد فرهنگی و آسیبهای اجتماعی نوین، علل پیامدها و راهکارها برگزار میشود.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی واحد ابهر گفت: همایش ملی جهاد فرهنگی و آسیبهای اجتماعی نوین ب محورهای: نقش شاخصها و ظرفیت سازی فرهنگی در کاهش آسیبهای اجتماعی، رسانههای گروهی و آسیبهای نوین اجتماعی و پارتیهای شبانه، نقش نیروی انتظامی و پلیس در کاهش آسیبهای اجتماعی نوین، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و شکل گیری هویت جوانان، آسیبشناسی وسایل ارتباطی نوین (بلوتوث، پیام کوتاه و...)، آموزههای دینی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نوین، امنیت فرهنگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نوین، اخلاق و معنویت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نوین و مدرنیته و جهانی شدن آسیبهای اجتماعی نوین برگزار میشود.
احمدخانی افزود: این همایش به همت معاونت پژوهشی و گروه روانشناسی و مشاوره واحد ابهر با حضور صاحبنظران و اندیشمندان و مسئولان استانی و منطقهای در تاریخ ۲ دی سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی واحد ابهر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/