دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

‌نامه رحیم شهریاری به وزیر ارشاد؛ پرداختی‌های گزینشی یک میلیون و پانصد هزار تومانی، در شان هنرمندان ایرانی است؟

خواننده آذری پاپ در نامه‌ای به وزیر ارشاد با گلایه از روند رسیدگی به مشکلات معیشتی اهالی موسیقی در یک سال گذشته و تعطیلی کسب و کارهای هنری در ایام کرونا نوشت: «آقای وزیر، چهار خانواده از اطرافیان موزیسین من، در راهروهای دادگاه خانواده تهران منتظر صدور حکم طلاق خود هستند.
کد خبر : 559517
raheemshahriari-singer1-12-min.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا خواننده آذری پاپ در نامه ای به وزیر ارشاد با گلایه از روند رسیدگی به مشکلات معیشتی اهالی موسیقی در یک سال گذشته و تعطیلی کسب و کارهای هنری در ایام کرونا، نسبت  به رفتارهای خانه موسیقی نیز معترض شد. 


در ادامه متن نامه «رحیم شهریاری» به وزیر ارشاد را می‌خوانید: 


جناب آقای عباس صالحی، وزیر محترم ارشاد؛


من «رحیم شهریاری» به‌عنوان کوچکترین عضو جامعه هنری در ایران، در این شرایط ناخوشایند تعطیلی کسب و کارها خواستار رسیدگی به مشکلات فعالان این حوزه هستم.


مستحضرید که در یک سال و نیم گذشته، که شرایط اقتصادی اهالی موسیقی در بدترین دوران خود به سر می‌برد و هنرمندان و فعالان این حوزه سخت‌ترین اوضاع معیشتی را دارند، کوچکترین اتفاق عملی برای جبران این خسارت‌ها برای فعالین حوزه موسیقی صورت نگرفته است. ایده‌ها و رفتارهای پوپولیستی وزارت ارشاد که در تلاش بود نشان دهد به فکر معیشت اهالی هنر است، تنها در صفحات خبرگزار‌ی‌ها و رسانه‌ها مشاهده شد و هیچ اتفاق عملی در این حوزه صورت نگرفت. شاید تنها رفتاری که صورت پذیرفت، اعطای کمک هزینه یک میلیون و پانصد هزار تومانی برای برخی چهره‌های گزینش شده موسیقی بود که از دید من توهین به اهالی شریف این عرصه است.»
این خواننده با اشاره به مشکلات خانواده ها در این ایام گفت: «هر روز شاهد حضور شما در کنار آقای رئیس جمهوریم و تماشاگر عکس‌های یادگاری شما با ایشان در رسانه‌هایتان. هر لحظه منتظریم اتفاق و رفتاری عملی برای بهبود اوضاع ناخوشایند معیشتی هنرمندان موسیقی رخ دهد اما دریغ از یک موضوع عملیاتی. اطرافیان و اعضای ارکسترها و نوازنده‌ها، از طعنه‌ها و کنایه‌های خانواده‌هایشان می‌گویند که اگر به‌جای موسیقی و هنر «پیک موتوری»بودی، اوضاع بهتری در زندگی‌مان جریان داشت. اینها همه درد است آقای وزیر، درد هم گویی این روزها نهایتی ندارد و پایانی برایش قابل تصور نیست.»
وی افزود: «آقای وزیر، دستِ کم چهار خانواده از اطرافیان موزیسین من در تهران تا امروز، در راهروهای دادگاه خانواده منتظر صدور حکم طلاق خود هستند. چه بسیار اتفاقات مشابهی در سایر حوزه‌های هنر که به دلیل شرایط ویژه کشور و بی کفایتی مدیران فرهنگی، خانواده‌های زیادی در آستانه از هم پاشیدن قرار دارند. مقایسه کوچکی اگر قرار باشد بین رفتار کشورهای دیگر با هنرمندان خود در این اوضاع داشته باشیم، بیشتر و بیشتر باید به ضعف عده‌ای از مدیران فرهنگی وطنی پی برد. در فرانسه و آلمان ماهانه سه هزار دلار برای هنرمندان حوزه‌های مختلف هنر اختصاص پیدا کرده و علاوه بر این، بیمه بیکاری و چندین کمک هزینه معیشتی به آنها پرداخت می‌شود و همین روال است که باعث شده سیستم فرهنگی و اجتماعی آنها تا این حد پیشرو و تاثیرگذار باشد. از دید شما مقایسه پرداخت‌های وزارت ارشاد، پرداختی‌های گزینشی یک میلیون و پانصد هزار تومانی، در شان هنرمندان ایرانی است؟»


شهریاری گفت: «در آستانه انتخابات، شاهد اتهام زنی و توهین های باورنکردنی به ریاست جمهوری در رسانه ملی بودیم و سکوت اهالی هنر درباره این رفتار توهین آمیز در قبال آقای رئیس جمهور نشان دهنده میزان نارضایتی‌ها از ایشان و کابینه شان است. دولتی که با حمایت همین هنرمندان و اهالی موسیقی کارناوال‌های انتخاباتی خود را در سراسر کشور رنگ و جلا داد، امروز در بدترین شرایط مقبولیت اجتماعی قرار دارد و متاسفم که بگویم شما بازنده‌های دوران معاصر سیاسی اجتماعی در ایران از نگاه اهالی موسیقی هستید.»
این خواننده در انتهای صحبت‌های خود نیز از برخی اتفاقات و رفتارهای خانه موسیقی گلایه کرد و گفت: «صحبت پایانی درباره ساختار قانون شکن خانه موسیقی است. این مرجع ظاهرا دولتی، هشت سال پیش از من و بسیاری دیگر از اعضای خانه موسیقی که از جمله هنرمندان شریف موسیقی در ایران هستند حدود ۴۰ میلیون تومان دریافت کرده و پس از ۹ سال هیچ‌گونه پاسخگویی درباره آخر و عاقبت واگذاری آپارتمان‌های تهران نیست و دسترسی به مدیران خانه موسیقی از دسترسی به مدیران ریاست جمهوری هم دشوارتر شده. خواستار پیگیری این رفتار غیرقانونی هستم.»


انتهای پیام/4127


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب