مسئولان ذیربط صیانت از دانشمندان را جدی بگیرند/ افزایش ۴ برابری جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد
علاالدین بروجردی در گفتگو با خبرنگار آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاهی خبرگزاری آنا اظهارکرد: فعالترین واحد دانشگاهی ما بین کشورهای خارجی افغانستان است، اما در امارات متحده عربی، لبنان و آکسفورد در انگلیس نیز واحدهایی داریم که سالها است در این واحدها دانشجو تربیت میشود.
وی ادامه داد: شرایط کرونایی فعلی همه سیستم آموزش دنیا را تغییر داده است که به نظر میرسد موقتی باشد؛ اما در هر صورت هیات امنا دانشگاه مصوبهای مبنی بر فعالیتهای آموزشی دانشگاه در بیش از ۲۰ کشور دارد که ما این مساله را دنبال میکنیم و هم اکنون در پایان راه است و به مجرد اینکه به پایان برسد، اطلاعرسانی در این خصوص انجام خواهد شد.
بروجردی در خصوص تاثیر محدودیتهای کرونا بر فعالیتهای بین المللی دانشگاه آزاد، گفت: در حال حاضر خیلی از ارتباطات ما به صورت مجازی و وبیناری انجام میشود.
شرایط کرونایی نتوانسته فعالیتهای بین المللی دانشگاه آزاد را متوقف کند
معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اخیرا با وزارت علوم عراق جلسهای به صورت وبینار برگزار شد و همینطور جلسهای با وزارت علوم افغانستان داشتیم و در این جلسه بر لزوم همکاریهای بیشتر در خصوص تبادل دانشجو و استاد و افزایش همکاریهای آموزشی و پژوهشی تاکید شد.
وی با بیان اینکه جلسات وبیناری میتواند مقدمه جلسات حضوری و سفر مسئولان دیگر کشورها به ایران باشد تصریح کرد: در هر صورت شرایط کرونایی نتوانسته است فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بین المللی دانشگاه آزاد را متوقف کند.
افزایش ۴ برابری جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد
بروجردی از رشد چند برابری دانشجویان خارجی در سال جاری خبرداد و اظهارکرد: امسال حدود ۹ هزار دانشجو جذب کردیم که این تعداد بیش از ۴ برابر سال قبل بوده است.
وی بیان کرد: جذب دانشجویان بین المللی از حدود ۶ کشور انجام شده است که بخش عمده آنها از عراق و افغانستان هستند البته از کشور آذرباییجان و دیگر کشورها هم جذب دانشجو داشته ایم.
معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به لزوم افزایش تبادلات علمی با دیگر کشورها، اظهارکرد: در شرایطی که برخی کشورها با جمهوری اسلامی ایران خصومت دیرینه دارند و دانشمندان ما را تهدید و ترور میکنند موضوع صیانت از دانشمندان بحث مهمی است که باید مسئولان ذیربط آن را دنبال کنند.
بروجردی تاکید کرد: همکاریهای مشترک علمی درباره تجدید حیات علم در جهان اسلام با سردمداری کشور جمهوری اسلامی ایران یک سیاست راهبردی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و خوشبختانه گامهای بلندی هم تاکنون در این زمینه برداشته شده است.
انتهای پیام/4139/
انتهای پیام/