دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آذر 1394 - 13:51

خطیب جمعه تهران با اشاره به نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی: آدم احساس می‌کند ایشان نماینده پیامبر(ص) و امام زمان(ع) است و سرپرستی همه را در عهده خود می‌بیند

خطیب جمعه تهران، نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی را سراسر نور خواند و اظهار کرد که آدم احساس می‌کند رهبر انقلاب نماینده پیامبر(ص) و امام زمان (عج) است و دلسوزی ایشان به جهانیان، همان دلسوزی که قرآن کریم در وجود نازنین حضرت خاتم ترسیم فرموده است.
کد خبر : 55087

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، در بخش نخست خطبه‌‌ دوم نمازجمعه این هفته تهران، به نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی اشاره کرد و در این باره گفت: نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و غرب یک افشاگری، روشنگری و همچنین هشدار به جوانان خودمان و همه دنیاست که در چه شرایطی هستیم و چه جوّ مصنوعی جلوی شناخت حقایق را گرفته است.


امیدواریم نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی، نوید جهانی شدن انقلاب اسلام باشد

وی با بیان اینکه «این نامه در محافل مختلف دنیا مطرح شده است»، ادامه داد: تکلیف ما این است که دست تزویر و فریب و غارت و دست‌های ناامن کننده جامعه بشری را بشناسیم و به دین فطری برگردیم که دین مبین است.


صدیقی افزود: ریشه‌های خشونت در این نامه بررسی شده و برخوردهای دوگانه دنیای غرب بسیار ظریف و حکیمانه نشان داده شده است.


خطیب جمعه تهران اظهار امیدواری کرد: همان‌طور که بعضی از کلیساها این نامه را پذیرا شده‌اند و در محافل مختلف دنیای غرب پذیرفته شد،‌ مثل نامه‌های پیامبر(ص) نوید جهانی شدن انقلاب انسانی و اسلامی و فطری و آرام‌بخش اسلام که آغاز ظهور امام عصر است، باشد. یکی از جوانه‌هایش هم همین نامه‌هاست که انقلاب را در داخل کشور محصور نمی‌داند.


آدم احساس می‌کند رهبر انقلاب نماینده پیامبر(ص) و امام زمان (عج) است


صدیقی نامه رهبر انقلاب را دعوت فطرت‌ها به حقایق موجود در اسلام به واقعیت دین و واقعیت استعمار و تصویر قشنگی است بین حق و باطل خواند و افزود: باید سوابق اسلام و مسلمین را ببینیم و ببیینم ترور از کی شروع شده و از چه پایگاه‌هایی این ناامنی جهانی دامن زده می‌شود.


خطیب جمعه تهران ادامه داد: سراسر این نامه نور است و آدم احساس می‌‌کند این نماینده پیغمبر(ص) و امام زمان است و همه بندگان خدا را عائله خدا می‌داند و سرپرستی همه را در عهده خود می‌بیند، دلسوزی به جهانیان دارد؛ همان دلسوزی که قرآن کریم در وجود نازنین حضرت خاتم ترسیم فرموده است.


وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: نبی مکرم اسلام به عترت خودش به دوست داشتن علی، فاطمه، حسن، حسین، ائمه اطهار، امام زمان، صلحا و مؤمنین مهربان بود و این منصوص قرآن کریم و مزد رسالت است.


خطیب جمعه تهران افزود: اگر کسی محبت نداشته باشد از محبت نبی مکرم اسلام نمی‌تواند بهره بگیرد و به کمال برسد، راه خدا راه ائمه اطهار است و این راه باید جاذبه داشته باشد و طی بشود و بشریت به کمال خودش که قرب الهی است برسد.


صدیقی ادامه داد: پیغمبر خدا هر دستوری از دیگران اعلان کرده خودش هم باور داشته و هم اینکه عامل بوده و جلوتر از دیگران خودش عمل می‌کرده است؛ عشق به امیرالمؤمنین، حضرت زهرا و حسنین در زندگی حضرت رسول اکرم موج می‌زند و عشق به مؤمنین مرحله بعدی است. مرحله سوم عشق به بشریت است. هم در نامه امیرالمؤمنین می‌بینیم که حضرت امیر(ع) به مالک فرمودند قلبت را مالامال از محبت رعیت بکن، چه مسلمان باشند چه غیرمسلمان و همه را دوست بدار و خداوند اوجش را در وجود پیغمبر قرار داده است.


وی اضافه کرد: اینکه کلید بهشت را پیامبر در دست گرفته و آمده جلو جهنم را بگیرد و شما را به بهشت ایمان، معرفت، محبت و امنیت اخلاق در دنیا و بهشت دارای همه امتیازات آرمانی در آخرت به آنجا ببرد، شما اینجا را هم جهنم می‌کنید، اخلاق را زیرپا می‌برید، خودتان برای خودتان گرگ می‌شوید و همدیگر را لت و پار می‌کنید.


صدیقی گفت: این پیامبر آمده هم اینجا هم آنجا را جلوه خدا کند ولی با پیامبر لج می‌کنند، نمی‌خواهند اینجا و انجا برای آنها محل آرامش باشد. پیغمبر چنان غصه می‌خورد که نزدیک است جان دهد و خدا به ایشان دلداری می‌دهد.


برخی سخنرانی‌های 16 آذر در دانشگاه‌ها مایه تأسف بود


حجت‌الاسلام صدیقی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران، ضمن گرامیداشت روز دانشجو، از حضور برخی سخنرانان در دانشگاه‌ها انتقاد کرد و برخی سخنرانی‌های 16 آذر دانشگاه‌ها را مایه تأسف و باعث نگرانی مردم دانست.


وی در گرامیداشت روز دانشجو و در بیان جایگاه این روز گفت: این روزی است که در آن روز به مناسبت جنبش دانشجویی در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های ایران پس از کودتای ننگین 28 مرداد که قرار بود نیکسون به ایران بیاید و دانشجویانی که هویت حقیقی دانشجویی را ابراز کردند و با این حرکت مقابله نمودند، نامگذاری شد که موجب شد تعدادی از دانشجویان در صحنه دانشگاه به قتل برسند.


خطیب جمعه تهران در ادامه روز دانشجو را یک خاطره تاریخی و آموزنده دانست و اضافه کرد: در این روز هم چهره کریه شیطان بزرگ را که از ابتدای تأسیسش تا به امروز، چهره خشونت و فریب بوده و غیرقابل اعتماد و عهد شکن بوده را نشان داده است. چهره استکبار همواره چهره‌ای گرگ بوده و حتی در جایی نیز که طعمه ندارد نمی‌تواند گوسفند را زنده ببیند و همه عالم را گوسفندان خودش می‌داند و معتقد است باید بخورد و عده‌ای را نیز باید لت و پار کند که این روز چهره واقعی استکبار را نمایان کرد.


آیت‌الله صدیقی با بیان اینکه «روز دانشجو به صورت سنت و فرهنگ همه ساله در دانشگاه‌های ایران تجدید خاطره دانشجویان به قتل رسیده را به پا داشته است»، گفت: هویت دانشگاهی و دانشجویی ایران غیر از هویتی است که موسسین دانشگاه در ایران درنظر داشتند. این دانشجویان در اصل انقلاب همراه امام بودند و در تشکیل نظام نقش موثری ایفا کردند. آنها همچنین در تشکیل سپاه و جهاد سازندگی موثر بودند. دانشجویان ما هویت دینی دارند و مادرانشان با مهر و محبت امیرالمومنین به اینها شیر داده و اینها را در مجالس امام حسین بزرگ کرده‌اند لذا سیاست‌زده‌ها و غرب‌گراها علی‌رغم همه تلاش‌هایی که تاکنون کرده‌اند نتوانسته‌اند دانشگاه‌ها را به صورت پایگاه دشمندربیاورند و این اتاق جنگی که در اوایل انقلاب بعضی گروهک‌ها در دانشگاه تشکیل داده بودند دیدید که خیلی زود ریشه کن شدندو رخت بربستند.


وی ادامه داد: امروز که 36 سال از پیروزی انقلاب گذشته و دانشگاه‌های ما پایگاه اعتکاف است و نمازجماعت‌های باشکوه در آنها برگزار می‌شود و مراسم عزاداری امام حسین در این دانشگاه‌ها به خوبی برگزار می‌شود، باید امروز ببینیم که صحنه دانشگاه‌ها صحنه مانور سیاست‌زده‌ها و سیاست‌بازها شده و کسانی که قائله 88 را به پا کردند به راحتی به آنجا بروند و فتنه را احیا کنند، جای بسی تأسف و تأمل دارد. اینکه مجاری اجرایی ما این طور زمینه سازی کنند که آنها بار دیگر مردم را نگران کنند، درست نیست. مگر نقشه‌ای در کار است و باز هم می‌خواهند چه کارهایی بکنند؟


خطیب نمازجمعه تهران در ادامه اظها کرد: ما روحیه دانشجویی و احراز هویت دانشجویی و جنبش دانشجویی را گرامی می‌داریم. روحیه جنبش دانشجویی هویت استقلال‌خواهی، مقابله با استبداد و استعمار است. این روحیه افشاگری علیه استکبار جهانی و فریب و تزویر است. این روحیه مقابله با بی‌دینی، ابتذال و هرزگی است. از نسل جوان دانشجو این توقعات است. امید می‌رود که اینها یاران امام عصر باشند و منشأ تحول در کشور قرار گیرند. انتظار می‌رود اینها دانشگاه‌ها را مدینه فاضله کنند اینها همان بچه‌هایی هستند که سپاه و جهاد سازندگی را تشکیل دادند و سنگرسازان بی‌سنگر بودند. توقع ما این است که دانشگاه در این خط پیش رود نه اینکه دوباره به حالت‌هایی برگردد که خدای ناکرده مردم، متدینین و علاقه مندان به شهدا را نگران کنند.


آیت‌الله صدیقی همچنین ضمن ابراز تأسف از برخی سخنرانی‌ها و حضور بعضی سخنران‌ها در مراسم 16 آذر امسال گفت: این فضای مسموم که درست می‌کنند انسان را نسبت به بعضی امور نگران می‌کند. واقعاً حیف است مسئولان مردم را نسبت به خودشان بدبین نکنند، این مردم مسلمان و ولایت مدارند و به قداست‌ها و مقدسات انقلابشان عشق می‌ورزند و حیف است که افرادی کارهایی بکنند که نسبت به آنها بدبین شوند.


شورای نگهبان بدون واهمه کارش را انجام دهد


وی همچنین با اشاره به موضوع انتخابات اسفند 94، اعمال نظارت استصوابی از سوی شورای نگهبان را قانونی و قابل دفاع خواند و اظهار کرد: غربگراها با شورای نگهبان مخالف‌اند. هیچ کشوری نیست که هر کس بتواند بدون حساب و کتاب کاندیدا شود.


صدیقی با اشاره به برخی اظهارات درباره شورای نگهبان، خطاب به اعضای این شورا تأکید کرد: شورای نگهبان بدون واهمه کارش را انجام دهد و تا درست احراز صلاحیت نکرده، کسی را تأیید صلاحیت نکند.


خطیب جمعه تهران ادامه داد: از روز اولی که قانون اساسی شورای نگهبان را قانونی کرده و این میثاق ملی ما شورای نگهبان را در سرنوشت کشور دخیل قرار داده است، نظارت شورای نگهبان را نظارت استصوابی قرار داده و با تفسیری که قانون برعهده آنها گذاشته، این نظارت یک نظارت استصوابی است و از همان روزها نیز غرب گراها برخلاف تمدن غربی هم با این اساس مخالف‌اند، با اینکه هیچ کشوری نیست که رئیس جمهور و نمایندگانش بدون حساب و کتاب هر کسی را که خواست کاندید کند و در این پست‌ها راه داشته باشد.


او افزود: امروز می‌بینید که اگر یک نانوا و یک کاسب اگر بخواهد در یک محله‌ای مغازه‌ای باز کند باید پروانه کسب کند و تا شرایطش را نداشته باشد به او پروانه نمی‌دهند. اگر یک راننده تاکسی بخواهد راننده شود و یا تاکسی بگیرد، تا وقتی که از او امتحان نگیرند و دستگاهی صلاحیت اورا برای رانندگی احراز نکند به او مجوز نمی‌دهند اما شما می‌خواهید پست‌های کلیدی کشور را به دست افرادی بدهید و اگر عده‌ای فقیه، حقوقدان و باسواد و دارای بینش و با وابستگی‌های الهی صلاحیت بررسی را داشته باشند و تا احراز صلاحیت نشود این کار صورت نمی‌گیرد چطور می‌شود بدون صلاحیت افراد را انتخاب کرد؟


صدیقی با بیان اینکه «این حق مردم است که مسئول و وکیل خوب داشته باشند»، اظهار داشت: این حق مردم است که خبرگان محل فتنه و فتنه‌گر نباشند. این مطالبات مردم و نص قانون اساسی و یک کار عقلایی و پذیرفته شده در همه جای دنیا است. اما هرجا به مناسبت فرهنگ و آرمان‌هایش صافی را قرار می‌دهد. در ایران هم نظام ما اسلامی و ولایت فقیه، قرآنی و اخلاقی است که اینجا هم به تناسب این نظام فقهای شورای نگهبان و حقوقدانان مسئولیت نظارت و بررسی را برعهده دارند. لذا این نوع حرکت‌ها همیشه از سوی عده‌ای که نگرانند که انتخاب نشوند و نتوانند شلوغ کنند، دامن زده می‌شود و می‌بینیم که قبل و یا بعد از آنها رسانه‌های بیگانه آتش افروزند. و آتش بیار معرکه می‌شوند و تأیید می‌کنند.


وی با بیان اینکه «متأسفانه، برخی افرادی که هجمه‌هایی به شورای نگهبان وارد می‌کنند با رسانه‌های بیگانه هم‌صدا می‌شوند»، اظهار داشت: این شورای نگهبان و سپاه پاسداران، بسیج و حرکت‌های فرهنگی عاشورایی و اربعینی مورد بغض دشمنان ما است. اما شما که در داخل هستید چرا با آنها همصدایی می‌کنید. شما که امنیت و آرامشتان و موقعیت‌تان به اینهاست، شما نباید با این اساس دربیفتید.


خطیب نمازجمعه تهران همچنین تصریح کرد: ما مطمئنیم شورای نگهبان با فقاهت و دیانتی که دارد و با اعتمادی که مقام معظم رهبری به آنها کرده است و مجاری قانونی نیز به آنها اعتماد کرده، با اینطوفان‌ها نمی‌لرزند و بلکه مصمم‌تر و باخبر می‌شوند که خبری هست و مشخص می‌شود که افرادی مطرحند و با نداشتن صلاحیت می‌خواهند خودشان را تحمیل کنند لذا شورای نگهبان بدون هیچ واهمه‌ای کار الهی و امانت‌داری و حفظ حقوق مردم را در سرلوحه کارش قرار دهد و تا احراز صلاحیت درست نکرده است، صلاحیت کسی را تأیید نکنند.


پیاده روی اربعین، نوید آمدن امام عصر را می‌دهد و نوعی مانور عاشقانه و ایثار است


آیت‌الله صدیقی همچنین در بخش دیگری از سخنانش به مراسم اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: مراسم پیاده روی اربعین حسینی در سالهای اخیر به راه افتاده که لازم است از مسئولان کشور خودمان که در برگزاری این مراسم در کمال آرامش سهیم بوده‌اند تشکر کنیم. این نشانه اعتمادات ریشه دار مردم نسبت به امام حسین(ع) و هم نوید یک بیداری جدید و احساس حال حماسی است.


وی پیاده روی اربعین را دارای آهنگ تهاجمی علیه تروریست‌ها و تکفیری‌های داعش دانست و بیان کرد: در شرایطی که داعش و گروه‌های ترور تهدید می‌کنند و بخش‌هایی از کشوری را اشغال کرده‌اند و هر روز فاجعه می‌آفرینند سیل مشتاقان امام حسین(ع) جان به کف می‌گیرند و مقابله فرهنگی با فرهنگ منحط غربی و انفعالی بعضی از داخلی‌ها و روزنامه‌ها دارند و یک حرکت تهاجمی عارفانه، عاشقانه به سوی محور عشق حماسه، قیام و ظلم‌ستیزی و احیاگری دین است که از نقاط عطف بسیار مبارکی است و نوید آمدن امام عصر را می‌دهد و نوعی مانور عاشقانه و ایثار است.


خطیب جمعه تهران همچنین تصریح کرد: ما ضمن تشکر از دست اندرکاران برپایی مراسم اربعین به صورت باشکوه، از آنها توقع داریم که آسیب‌های موجود را شناسایی کنند. گروهی از عاشقان در این مراسم و رفت و برگشت صدمه دیدند و با مشکلاتی مواجه بودند که لازم است مشکلات برطرف شود.


صدیقی مراسم اربعین را یک هشدار و پیامی به آنهایی است که دارای امکانات اقتصادی و تشکیلاتی هستند دانست و گفت: آنهایی که این امکانات را دارند نمی‌توانند امنیت زائران بر تأمین کنند اما این چه نیرو و عظمتی است که بیست و چند میلیون جمعیت در یک کشوری که هم جنگ را پشت سر گذاشته و هم در جنگ با تروریست‌ها هستند، جمعیت با این امنیت می‌رود و برمی‌گردد که این نکته‌ای است که دنیا با آن باید توجه کند و اسلام و امام حسین باید به آن روی بیاورد.


وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش موضوع وقف را یکی از راه‌های ابدی کردن سعادت انسان دانست و گفت: خوب است که از این مسئله غفلت نشود.


نصیحت به مسئولان ترکیه


خطیب نمازجمعه تهران همچنین ضمن محکوم کردن تجاوز ترکیه به کشور عراق گفت: این تجاوز ترکیه الحق و الانصاف خیلی برای خودش و منطقه بسیار مضر است و هیچ منطقی در این قضیه دیده نمی‌شود. چرا و به چه جهت؟ ملت ترکیه مسلمانند و از این کار حکومتشان ناراضی‌اند و نمی‌خواهند به چالش کشیده شوند.


صدیقی خطاب به مردم ترکیه گفت: چرا می‌خواهند چهره‌شان را در میان مسلمانان طوری وانمود کنند که نگذارند امنیت یک کشوری برقرار شود؟ امنیت، اسلامیت و اقتصاد کشور خودتان را رعایت کنید ما این تجاوز را هم محکوم و هم به مسئولان ترکیه نصیحت می‌کنیم که این حیف شماست؛ دست از کارهایی که دشمن را شاد می‌کند بردارید. شما از این کار سود نمی‌برید و شما را تنها ضعیف و منفور می‌کند و این کار به صلاح شما نیست.


وی همچنین ضمن محکوم کردن کشتار تعدادی از شیعیان در روستای نارداران کشور اذربایجان افزود: اینها دوستداران امام حسین هستند، از طول تاریخ از بنی امیه تا به امروز هیچ نیروی قهری نتوانسته آتش عشق حسینی را خاموش کند چرا در روز اربعین عزاداران امام حسین مورد یورش مأموران شما قرار گرفته‌اند؟ اینها به نفع هیچ حکومتی نیست. حرکت قهری دوام ندارد و برمی‌گردد.


خطیب جمعه تهران همچنین در پایان خطبه‌های نمازجمعه تهران رحلت حضرت رسول اکرم و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) را تسلیت گفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب