دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اتحادیه بین‌المللی مخابرات مطرح کرد؛

40 درصد از خانه‌های روستایی در سراسر جهان به اینترنت دسترسی ندارند

طبق اعلام اتحادیه بین‌المللی مخابرات، 40 درصد از خانه‌های روستایی در سراسر جهان به اینترنت دسترسی ندارند.
کد خبر : 545110
young-farmer-recorded-growth-of-productivity-sitting-picture-id592399484.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، طبق اعلام اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)، خانوارهای شهری در سراسر جهان تقریباً دو برابر بیشتر از کسانی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند به اینترنت دسترسی دارند.


بر اساس این گزارش، حدود 72 درصد از خانوارهای مناطق شهری در سال 2019 به اینترنت دسترسی داشتند، درحالی‌که تنها 38 درصد از خانه‌های مناطق روستایی از دسترسی یکسان برخوردار بودند.


سازمان ملل متحد نیز می‌گوید دسترسی شهری به اینترنت 2.3 برابر بیشتر از دسترسی روستایی در کشورهای درحال‌توسعه است.


شکاف شهری و روستایی در کشورهای پیشرفته بسیار کمتر بود؛ به ترتیب 87درصد و 81درصد از خانه‌های شهری و روستایی در سال 2019 به اینترنت خانه دسترسی داشتند. در همین حال، شکاف اتصال در مناطق روستایی به‌ویژه در کشورهای کمتر توسعه‌یافته بسیار برجسته است، به‌طوری‌که 17درصد از جمعیت روستایی در مناطقی زندگی می‌کنند که هیچ پوشش موبایلی ندارند و 19درصد از جمعیت روستایی تنها توسط یک شبکه 2G تحت پوشش قرار می‌گیرند.


آفریقا و کشورهای شوروی سابق که کشورهای مشترک‌المنافع را تشکیل می‌دهند مناطقی بودند که در سال 2019 بیشترین شکاف را داشتند؛ جایی که به ترتیب 23 و 11 درصد از جمعیت آنها به‌هیچ‌وجه به شبکه تلفن همراه دسترسی نداشتند.


در این گزارش همچنین آمده است: در سطح جهان، تقریباً 85درصد از جمعیت تا پایان سال جاری تحت پوشش یک شبکه 4G قرار خواهند گرفت که نسبت به 5 سال گذشته دو برابر افزایش خواهد یافت. درعین‌حال، 93 درصد از جمعیت جهان تا پایان سال 2020 حداقل به شبکه‌های 3G دسترسی خواهند داشت که تنها نیم درصد بیشتر از یک سال قبل است.


بر اساس این گزارش همراه با کاهش سرعت گسترش اینترنت در سال 2020 تعداد مشترکین تلفن‌های همراه کاهش یافته است.


ژائو هولین دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات نیز درباره کند شدن گسترش پوشش شبکه و کاهش مشترکین تلفن همراه در طول سال 2020 عنوان کرد: گسترش زیرساخت‌ها باید به یک مسئله فوری برای کشورهای جهان تبدیل شود، به‌خصوص که ویروس COVID-19 افراد زیادی را مجبور به کار و تحصیل در خانه کرده است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب