گشایش نمایشگاه خیریه صنایع دستی و محصولات غذایی دانشجویان دانشگاه کاشان
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، داوود حسنعلیان رئیس مرکز کارآفرینی و رشد دانشگاه گفت: «در این نمایشگاه دانشجویان انواع محصولات غذایی، صنایع دستی و غذاهای خانگی خود را در 14 غرفه ارائه داده اند.»
او هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندیهای دانشجویان و ترویج فرهنگ کسب و کار در بین دانشجویان ذکر کرد و افزود: «با ارائه این نمایشگاه دانشجویان با محیط کسب و کار، خوداشتغالی و چگونگی کسب درآمد آشنا میشوند.»
رئیس مرکز کارآفرینی و رشد دانشگاه کاشان اظهار داشت: «برگزاری اینگونه نمایشگاهها، زمینه ایجاد فرصت کسب و کار در محیط دانشجویی، چگونگی تبدیل ایده یا مهارت به فرصت شغلی، ایجاد فضای مناسب جهت بروز خلاقیتها و نوآوریها، ارتقاء مهارتهای ارتباطی، ایجاد فضای مناسب جهت تعامل دانشجویان با شرکتها و کمک به بهبود فضای کسب و کار با توانمند سازی و اشتغال دانشآموختگان از طریق توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی را فراهم میسازد.»
لازم به ذکر است این نمایشگاه تا پایان هفته در محل نمایشگاههای دائمی دانشگاه کاشان برای بازدید عموم دایر است.
انتهای پیام/