دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1399 - 18:21
زاکانی مطرح کرد؛

هر جا به اسلام عمل کردیم، موفق بوده‌ایم و هر زمان که به نفع خود فعالیت کردیم، موفق نبوده‌ایم

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ انقلاب هرکجا به اسلام عمل کرده‌ایم، از رهبری تبعیت داشته‌ایم و به مردم خدمت کرده‌ایم، موفق بوده‌ایم. اما هر زمان که به نفع خود و گروهمان فعالیت کردیم، موفق نبوده‌ایم و ضربه خورده‌ایم.
کد خبر : 523343
f9118cfb-4b19-45d5-b437-07a4c7677bd8.jpeg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عصر امروز در دومین روز از نخستین همایش مجازی «أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام و امام رضا علیه‌السلام اظهار کرد: آنچه امروز به‌عنوان یک نقطه عطف باید موردتوجه ما قرار گیرد، رونق و گسترش مکتب اسلام است که از جزیره العرب آغاز و کشورهای مختلف امروزی تا قلب اروپا و اسپانیا و... را شامل شد.


وی افزود: می‌توانیم از تاریخ 1400 ساله اسلام، درس‌های زیادی بگیریم؛ به‌خصوص در ایام بزرگداشت حضرت محمد (ص) و ائمه مطهر. چگونه پس از واقعه غدیر و شهادت رسول‌الله (ص)، شاهد شرایطی شدیم که تناسب چندانی با منویات رسول خدا نداشته باشد. باید به این سؤال جواب دهیم که چرا اهل‌بیت پیامبر بعد شهادت ایشان، مورد ظلم قرار گرفتند و درنهایت به شهادت رسیدند.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: چگونه امیرالمؤمنین علیه‌السلام ۴ سال و ۹ ماه حکومت می‌کنند با یک حکومت متشکل از چند کشور امروزی کار خود را آغاز می‌کنند و در یک شهر کوچک به نام کوفه به شهادت می‌رسند؟ ایشان در خطبه ۲۵ نهج‌البلاغه پاسخ این پریش را بیان می‌کنند و می‌فرمایند که من از قبل می‌دانستم که این اتفاق رخ می‌دهد؛ زیرا یاران معاویه وحدت دارند، هم تمکین به پیروی از رهبر خود می‌کنند و، هم امانت‌دار هستند و هم به آبادانی و صلاح پیرامون خود پرداختند. اما یاران امیرالمؤمنین این ویژگی را نداشتند. چگونه امام حسن (ع) که بزرگی خود را در صلح به نمایش گذاشتند، به شهادت می‌رسند و یا امام حسین (ع) آن‌گونه مظلومانه به شهادت می‌رسند؟


زاکانی گفت: یکی از درس‌های مهم تاریخ اسلام آیت است که رهبری خوب برای جامعه لازم است اما کافی نیست؛ ممکن است مشکلات زیادی را شاهد باشیم و این سؤال در ذهن ایجاد شود که مگر رهبری نیستند؟ ما باید در نظر داشته باشیم که رهبری خوب برای جامعه لازم است اما کافی نیست.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خطبه سه نهج‌البلاغه امیرالمونین گفت: دو چیز برای سعادت جامعه، در کنار رهبری در حوزه مسائل انسانی لازم است؛ ابتدا نخبگان باید در جهت پیشبرد اهداف نظام اسلامی سینه سپر کنند و زبان گویشان، ابهامات را رفع موانع رسیدن نظام اسلامی به اهدافش را برطرف کنند. پس‌ازآن نیز حمایت‌های عموم مردم، امکانی را فراهم می‌کند که اهداف نظام به‌خوبی محقق شود.


وی ادامه داد: میدان‌داری خواص جامعه موجب شد که در سال‌های ابتدایی جنگ تحمیلی، شاهد موفقیت‌های متعدد باشیم. اما در سال‌های پایانی جنگ، دچار مشکلاتی شدیم که رهبری فعلی جامعه که آن روز رئیس‌جمهور بود، به جبهه‌های حق علیه باطل شتافتند تا مشکلات را برطرف کنند. اگر خواص و نخبگان جامعه میدان‌داری نکنند و افراد ترسو مسئولیت را بر عهده بگیرند، پرچم نظام به زمین خواهد افتاد و دشمنان پیروز خواهند شد.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ایران اسلامی، پرچم و نماد تحقق اهداف انقلاب اسلامی است؛ امروز رهبر انقلاب که بعد از امام (ره) این پرچم را برافراشته نگه داشت، زبان زد خاص و عام است. نخبگان جامعه، همواره مسیرهایی را برای پیشرفت انتخاب کرده‌اند که ایستایی قابل‌توجهی را در مقابل دشمنان ایجاد کرده است. امروز اگر تلاش‌های خودمان را به تحقق اهداف انقلاب اسلامی معطوف کنیم، برای آینده الگوهای خوبی را به یادگار خواهیم گذاشت و میراث موفقی را برای آیندگان می‌گذاریم.


وی بیان کرد: در تاریخ انقلاب هرکجا به اسلام عمل کرده‌ایم، از رهبری تبعیت داشته‌ایم و به مردم خدمت کرده‌ایم، موفق بوده‌ایم. اما هر زمان که به نفع خود و گروهمان فعالیت کردیم، موفق نبوده‌ایم و ضربه خورده‌ایم. ما باید از تاریخ عبرت بگیریم و اشتباهاتمان را تکرار نکنیم. اگر در راستای تحقق اهداف انقلاب فعالیت داشته باشیم، جامعه‌ای نمونه خواهیم داشت که موجب سربلندی ایران اسلامی و رضایت رهبر انقلاب خواهد شد. این موضوع، سلامت، رفاه و پیشرفت را برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب