دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 مهر 1399 - 16:38

قاشقی که طعم غذا را قوی می‌کند

یک شرکت فناور قاشقی طراحی کرده که طعم هر غذایی را قوی‌تر می‌کند.
کد خبر : 521582
ddd.PNG

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، «اسپون تی.ای.کی» قاشقی است که تجربه کاربر از غذا خوردن را متحول می‌کند. درواقع این گجت هوشمند جوانه‌های چشایی را تحریک کرده و اثر و طعم غذا در دهان را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود فرد طعم غذا را قوی‌تر احساس کند.


این قاشق مجهز به دو الکترود است که یکی از آنها در قسمت انتهایی دسته و دیگری در قسمت گود قاشق قرار دارد. وقتی غذا روی قسمت گود قاشق قرار می‌گیرد، جریان الکتریکی ملایمی در این گجت ایجاد می‌شود. این جریان به قدری ضعیف است که فرد متوجه آن نمی‌شود اما زبان جریان را به طور کامل احساس می‌کند.


این جریان ملایم عملکرد حسی زبان را تغییر می‌دهد. وقتی زبان مزه‌های شوری، شیرینی، ترشی و تلخی را شناسایی می‌کند، این طعم از سیستم عصبی عبور می‌کند تا مغز درکی از طعم این مزه‌ها به دست آورد. جریان ملایم الکتریکی باعث تغییر درک مغز از مزه‌ها شده و بدین ترتیب هر چیزی که کاربر بخورد، خوشمزه به نظر می‌رسد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب