دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
 مسئول آموزش ICU بیمارستان مسیح دانشوری مطرح کرد؛

چرا مرگ ومیر کرونا در ایران بالاتر است؟/ دیر رسیدن به ICU عامل مرگ کرونایی‌های ایران

مسئول آموزش ICU بیمارستان مسیح دانشوری نبود دبارتمان‌های تخصصی ICU و دیر رسیدن به بیمار به بخش ICU بیمارستان‌ها را یکی از عوامل بالا بودن مرگ‌ومیر بیماران کرونایی در ایران خواند.
کد خبر : 519620
download (23).jpg

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا هاشمیان در گفتگوی رادیویی با برنامه به «زندگی سلام کن» رادیو سلامت اظهار کرد: خیلی از  بیماران در مراکز درمانی دنیا دیرتر وارد ICU می‌شوند مخصوصا در کشور ما بر اساس یک شاخص مشخص و دقیق صحبت  می‌کنیم یعنی بیماران باید آزمون شوند و بعد به بخش ICU منتقل شوند. در کشور ما زمانی یک بیمار وارد ICU می‌شوند که وضعیت بدتری نسبت به قبل دارند.


وی افزود: یک پنجم مرگ و میرها در ایالات متحده قبل از کرونا در ICU بوده است؛ امروزه به طور کلی مرگ و میرها در همه جای دنیا بالاتر رفته است. بنابراین باید توجه داشته باشیم که باید بیماران را سریعتر وارد بخش ویژه بکنیم تا شاهد کاهش آمار مرگ‌ومیر به خصوص در بین بیماران کرونایی باشیم.


مسئول آموزش ICU بیمارستان مسیح دانشوری اضافه کرد: در دنیا دو نوع ICU باز و ICU بسته داریم؛ در کشور ما اکثریت ICU باز هستند و به طوری فوق تخصصی که نقش محوریت داشته باشد و بتواند به طور کامل جوابگو باشد وجود ندارد شاهد این وضعیت چه در وضعیت کرونا و چه قبل از کرونا بوده‌ایم.


وی افزود: متاسفانه در بیماری کرونا بیماران درحالی که شرایط خیلی خوبی در ظاهر دارند اما در باطن افت اکسیژن زیادی دارند و از آنجایی که فکر می‌شود این بیماران شرایط خوبی دارند و بهتر خواهند اما به طور ناگهانی افت اکسیژن و کاهش سطح هوشیاری اتفاق می افتد و آن موقع است که باید از سیستم تهاجمی استفاده کنیم و مرگ و میر بالاتر می رود.


هاشمیان گفت: وزارت بهداشت در یک دهه گذشته با راه اندازی دبارتمان‌های فوق تخصصی ICU الطفاتی نداشته است. دبارتمان در دانشگاه های بزرگ دنیا وجود دارد و ما باید نیز در کشور آی سی یوهای مستقلی داشته باشیم تا فوق‌تخصصان ما مسئولیت کامل و جواب دهی به مردم را داشته باشند.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب