لزوم شناختن نهضت عاشورا/ ضرورت اجرای سبک زندگی عاشورایی
طاهره زرنگار در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین (ع) اظهار کرد: عاشورا، ترسیم حق و باطل و مدرسه عشق و زندگی است، امام حسین (ع) هنگامی که رهسپار کربلا بودند، فرمودند: آیا نمیبینید که به حق عمل نمیشود و از باطل دست برنمیدارند؟! بهطوریکه مؤمن حق دارد که به مرگ و دیدار خدا مشتاق باشد! «هَیهاتَ مِنّا اَخذُ الدَّنِیَّهَ اَبَی اللهُ ذلکَ وَ رَسولُهُ ...» ( مقتل خوارزمی، ج ۲، ص۵)
وی افزود: «مرگ در عزت، بهتر از زندگی در ذلت است» ( مناقب آلابیطالب، ج۴، ص۷۵) در عصر غیبت باید بهدنبال الگویی از سبک زندگی بود که مبتنی بر آموزههای عاشورایی باشد. امام صادق (علیهالسلام) فرمودند: «حسین بن علی علیهالسلام، جان خویش را در راه تو (خداوند) فدا کرد تا بندگانت را از بیخبری و سرگردانی و گمراهی نجات دهد.» ( تهذیب الاحکام، ج ۶، ص ۱۲۶).
معاون بانوان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه از دیدگاه امام صادق (ع)، سیدالشهدا (ع) با نهضت عاشورا دو هدف مهم را تعقیب میکردند، گفت: نجات مسلمانان از بیخبری نسبت به احکام دین و وظایف خویش در برابر پروردگار (انجام واجبات و ترک محرمات) و رهایی بندگان خدا از گمراهی با آگاه ساختن آنان به لزوم پیروی از رهبران واقعی دین از جمله اهداف قیام امام حسین (ع) است.
زرنگار خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دشمن به دنبال تغییر ذائقه فرهنگی مردم (نفوذ فرهنگی)، تغییر گرایشها و مطالبات به سمت امور مادی و دنیوی، تغییر الگوها، تغییر ارزشها (نسبیگرایی)، تغییر جهتگیریها و شعارهاست، شناختن نهضت عاشورا نیازمند احاطه و توجه به جهات، حقایق و مسائل بسیاری است که در فهم و دریافت درست این موضوع، مؤثر است؛ امامشناسی یکی از کارآمدترین معیارها برای تحریفشناسی نهضت عاشوراست و قاعده لطف الهی ایجاب میکند که خدا برای بشردر پیمودن راه کمال و سعادت، آموزهها و الگوهایی برای همه زمانها و مکانها در واقعیت، نشان بدهد. کُلّّ یَوم عاشورا وَ کُلُّ اَرض کَربَلا.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/