توئیتر و فیسبوک با اطلاعات نادرست کرونا تهاجمیتر از قبل برخورد میکنند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ماهها پس از آغاز همهگیری بیماری کرونا در سراسر جهان هنوز انتشار اطلاعات نادرست در شبکههای اجتماعی بسیاری از کاربران را گمراه میکند و موجب به وجود آمدن تئوریهای توطئه درباره این بیماری میشود. حالا شبکههای اجتماعی توئیتر و فیسبوک تصمیم گرفتند مواضع تهاجمیتری را در مبارزه با این شرایط در پیش بگیرند و بیش از گذشته با انتشار هرگونه خبر و اطلاعات نادرست در مورد ویروس کووید-19 مقابله کنند.
فیسبوک در جدیدترین اقدام اشتراکگذاری هرگونه ویدئو نمایشدهنده اطلاعات جعلی درباره ویروس کرونا را ممنوع کرده و در صورت مشاهده چنین موردی سریعا لینک مرتبط با آن را مسدود میکند. عدهای از کاربران این شبکه اجتماعی بدون در نظر گرفتن فشار روانی حاکم بر مردم با انتشار محتوای نوشتاری و تصویری جعلی اضطراب کاربران را بیشتر کرده و باعث کاهش کیفیت بسیاری از فعالیتهای مجازی میشوند.
روشهای درمان، واکسن کرونا و تاثیر فناوریهای نوین مانند اینترنت 5G بر گسترش بیماری از جمله مهمترین مواردی هستند که افراد سودجو برای کسب درآمد از آنها سوء استفاده میکنند. مطالعات متعددی از سوی پزشکان نشان داده است فشار روانی و استرس میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند از همین رو نهادهای مسئول در امر امنیت سایبری باید با فعالیتهای غیرقانونی افراد فرصتطلب در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به سرعت مقابله کرده و از انحطاط فکری جامعه جلوگیری کنند.
سیاستهای جدید شبکههای اجتماعی توئیتر و فیسبوک به روشنی نشان میدهد بخش قابل توجهی از شایعات و خبرهای غیرواقعی در مورد بیماری کرونا از نرمافزارهای مورد استفاده روزمره مردم نشات گرفته و به سرعت در بین همه اقشار جامعه پخش میشود.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/