دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نماینده مجلس یازدهم در برنامه تلویزیونی«جلسه غیرعلنی» مطرح کرد؛

برای جهش تولید پیوست فرهنگی، هنری و رسانه‌ای داشته باشیم

نماینده منتخب مردم کرج، فردیس و اشتهارد در برنامه تلویزیونی«جلسه غیرعلنی» از ضرورت داشتن پیوست فرهنگی، هنری برای جهش تولید گفت.
کد خبر : 499893
13990319000222_Test_PhotoN (1).jpg

به گزارش خبرنگار حوز رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا،برنامه تلویزیونی «جلسه غیرعلنی»  با دعوت از مهدی عسگری، نماینده منتخب مردم کرج، فردیس و اشتهارد به بیان دیدگاه و عقاید این نماینده جوان نسبت به حوزه‌های مختلف پرداخت.


به گفته وی موضوع سن نمایندگان مجلس را می‌توان امری نسبی دانست چراکه موضوع مهم برای حضور در این منسب، اندوخته ها، تجربیات و دانش مدیریتی و اجرایی افراد است. از سوی دیگر مجلس برای پرداختن به مسائل مختلف نیاز به وجود سبک و دیدگاه های فکری متفاوت دارد. لذا با توجه به اینکه در حال حاضر میانگین سنی افراد جامعه 31 سال و متوسط سن مسئولان کشوری، 60 سال است، لازم است که برای افزایش سطح درک و تفاهم میام مردم و مسئولان، رنج سنی متنوعی در مجلس حضور داشته باشد.


وی ادامه داد: اگر به سیاست به عنوان رویکردی اسلامی ایرانی و داشتن حسن تدبیر برای اداره جامعه نگاه کنیم، بسیاری از مشکلات قابل رفع خواهد بود. از سوی دیگر ورود به عرصه مباحث کلان اجتماع باید مبتنی بر خرد جمعی و فرآیند عقلانی مناسب باشد.


عسگری با اشاره به موافقت خود با طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی برای تحقق این طرح باید تغییر و تحولات را ابتدا از خود شروع کند تا قادر باشد ساختارها و سازوکارهای کشور را اصلاح کند. همچنین با شفاف سازی آراء نمایندگان می توانیم شاهد شفاف سازی تغییر مواضع نمایندگان باشیم. از سوی دیگر عدم وجود شفافیت، مسئولیت پذیری را کاهش داده و زمینه بروز فساد را ایجاد خواهد کرد.


این نماینده جوان با بیان مخالفت خود نسبت به برجام گفت: اگر اتفاقات مهم که نقطه عطفی در تاریخ ایران و مجلس بوده است را با دقت تجربه نگاری کنیم و به حافظه تاریخی بسپاریم، قطعا بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد. تصور ما از برجام این بود که با تصویب آن کشور، گلستان می شود و مشکلات مردم رفع خواهد شد. در صورتی که این نوع نگاه به برجام، نگاه دقیق و کاملی نبود و نگرشی احساسی و هیجانی بود.


عسگری عنوان کرد: از سوی دیگر در آن برهه زمانی مسئولان ما باید تفکر می کردند که اگر برجام رد شود، چگونه می خواهند اقتصاد مقاومتی را پیش ببرند و یا در برابر تحریم ها بایستند. لذا تصویب برجام مشروط به شروط 10 گانه شورای عالی امنیت ملی، 9 شرط مجلس و 9 شرط رهبر انقلاب شد. به گونه ای که رهبر معظم انقلاب در اولین شرط خود اعلام کردند که باید از طرف مقابل برای برداشتن تحریم ها تعهد کتبی گرفته شود و دومین شرط آن بود که نباید تحریم جدیدی بر علیه ایران وضع شود که در این صورت، ایران تعهدات خود را کاهش خواهد داد. حال امروز با نگاه فرآیندی به برجام می بینیم که این هیچ کدام از تعهدات آن اجرا نشد و هزینه تراشی‌های بسیاری را برای کشور رقم زد. لذا باید توجه کرد که قدم در مسیر پیشرفت با پاهای بیگانگان امکان پذیر نیست.


وی در خصوص برنامه‌‌های خود برای بهبود فضای آموزش عالی مطرح کرد: فضای دانشگاه باید به فضای جامعه نزدیک شود و معطوف به حل مسائل واقعی جامعه گردد. به گونه ای که دانشگاه صنعتی باید ارتباط معناداری با وزارت خانه تخصصی خود داشته باشد تا فارغ التحصیلان با شناخت مشکلات و موانع، قادر به رفع آن شوند. از سوی دیگر باید بودجه دانشگاه ها، نسبت دقیقی با خروجی علمی و اعتباری آنان داشته باشد و عملکرد دانشگاه در اخذ اعتبارات و مشوق ها از دولت لحاظ شود.


عسگری در خصوص تحقق جهش تولید اظهار کرد: بر اساس پایش مرکز پژوهش‌ها از فعالان اقتصادی، عمل نکردن مسئولان دولتی به وعده های خود که نوعی خود تحریمی است از علل ناامنی سرمایه گذار برای ورود سرمایه خود به تولید است که در این صورت نمی توانیم انتظار جهش تولید را داشته باشیم. از سوی دیگر برای جهش تولید باید پیوست فرهنگی، هنری رسانه‌ای همچون ساخت موسیقی، فیلم، داستان کوتاه را ایجاد کنیم تا با کمک عرق و تعصب مردم برای حمایت از کالای ایرانی، جهش تولید را رقم بزنیم.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب