همافزایی باعث پایداری زیرساختهای ارتباطی در دوران کرونا شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم،فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ستار هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در مراسم انعقاد تفاهمنامه مابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و بنیاد ملی توسعه فناوری که پیش از ظهر امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، بیان کرد: در ابتدای شیوع کرونا در کشور زیرساختهای ارتباطی نقش مهمی ایفا کردند. بسیاری از کارهای روزمره مانند دیدوبازدیدها، دورکاریها و... از طریق بستر و ساختار ارتباطی انجام شد.
وی افزود: براساس گزارشها ترافیک اینترنت در شیوع کرونا دو برابر شده بود و ساختارها تحت فشار بسیاری بودند. با این وجود وزارت ارتباطات سعی کرد راههای ارتباطی را پایدار نگه دارد و شرایط را مدیریت کند. همافزایی باعث شد که این امر با موفقیت انجام شود. تفاهمنامههای همکاری مانند تفاهمنامه امروز باعث ایجاد همافزایی و همکاری میان چند نهاد میشود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات گفت: در دنیا فناوریهای نوین و تحولآفرین با تکیه بر هوش مصنوعی به وجود میآیند. هوشمندسازی از اهمیت ویژهای برخوردار است. براساس مطالعات، درآمد هوش مصنوعی در سال 2030 به 15.7 تریلیون دلار میرسد. بنابراین باید توجه ویژهای به این حوزه داشته باشیم.
هاشمی با اشاره به این که حاکمیت داده در انقلاب صنعتی چهارم مبحث مهمی به شمار میرود، مطرح کرد: حاکمیت داده به معنای این است که مالکیت اطلاعات به چه کسی داده میشود که این امر در آینده اهمیت بسیاری برای دولتها خواهد داشت. از سوی دیگر نیروی انسانی نیز از مباحث مهم انقلاب صنعتی چهارم به شمار میرود که کشور در این خصوص مشکلی ندارد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/