دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 خرداد 1399 - 08:00
مدیر بازاریابی یک شرکت استارت‌آپی:

تحریم برای ما معنا ندارد/ افزایش درآمد ارزی کشور با فعالیت بین المللی

یک فعال استارت‌آپی گفت: از نظر نوع فعالیت در غرب آسیا و بخش‌های زیادی از سراسر این قاره بی‌نظیر هستیم و توانستیم تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کنیم.
کد خبر : 495951
استار 2.jpg

آرمین نصیری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: این شرکت استارت‌آپی بستری را برای برنامه‌نویسان فراهم کرده است که بتوانند راحت‌تر کارهای خود را پیگیری کنند. در دنیا به بستری‌هایی که شرایط فعالیت برنامه‌نویسان برای طراحی نرم‌افزارهای مختلف را تسهیل می‌کند فریم ورک می‌گویند.


وی افزود: این استارت‌آپ از حیث نوع فعالیت در غرب آسیا و حتی بخش بزرگی از سراسر قاره کهن بی‌نظیر است و هیچ شرکتی دیگری در این حوزه فعالیت نمی‌کند. مهندسان این شرکت تلاش می‌کنند تا با ارائه خدمات نرم‌افزاری کاربردی مشکلاتی را که کارفرمایان با برنامه‌نویسان دارند را تسهیل کنند.



تعامل با استارت‌آپ‌های مختلف


مدیر بازاریابی این شرکت استارت‌آپی بیان کرد: این استارت‌‌آپ در تلاش است تا مراحل لازم برای تبدیل شدن به شرکتی دانش‌بنیان را به سرعت طی کند. این شرکت تقریبا از دوسال پیش تا کنون در پارک فناوری پردیس فعالیت کرده و در مسیر ارتقاء توانایی‌ها خود با شرکت‌های حاضر در این مجموعه علمی همکاری می‌کند. خوشبختانه فعالیت در پارک‌ فناوری پردیس شرایطی را فراهم ساخته که مهندسان این استارت‌آپ تعامل خوبی با استارت‌آپ‌های دیگر داشته و تا حد ممکن از تجربه‌های آن‌ها استفاده می‌کنند.


نصیری عنوان کرد: از زمان آغاز به کار این شرکت مدیران آن اهدافی بین‌المللی را تعیین کردند و در واقع همه مجموعه این استارت‌آپ می‌خواهند در کنار فعالیتی داخلی؛ تجارت بین‌المللی چه در آسیا و چه در اروپا و آمریکا را دنبال کنند. در واقع دید مدیران این استارت‌آپ درآمدزایی دلاری است. قطعا درآمدزایی این شرکت به عنوان استارت‌آپی فعال در حوزه فریم ورک به درآمدزایی ارزی کشور حتی در مقیاسی بسیار محدود را افزایش می‌دهد.



استفاده از فرصت تحریم‌ها برای رشد و تعالی


وی ادامه داد: این شرکت با تحریم‌ها کنار آمده و با استفاده از منابع متن باز(open Source) نرم‌افزارهای کاربردی را طراحی می‌کند. همچنین سایت‌هایی وجود دارند که مهندسان این استارت‌آپ می‌توانند به صورت رایگان به خدمات مختلف که می‌تواند در طراحی برنامه‌ها نقش داشته باشد دسترسی پیدا کنند.  در واقع می‌توان گفت این شرکت تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده است.


این عضو مجموعه استارت‌آپی فعال در حوزه فریم ورک خاطرنشان کرد: این شرکت اکنون نیاز به دسترسی گسترده به کلان داده‌ها ندارد. مهندسان این استارت‌آپ زمانی به کلان داده‌ها در قالب شبکه ملی اطلاعات نیاز پیدا می‌کنند که بخواهند از تعداد زیادی از کاربران پشتیبانی کنند.


نصیری تاکید کرد: در حال حاضر این شرکت به تعداد محدودی از کاربران  خدمات ارائه کرده و مهندسان سعی می‌کنند تمرکز خود را روی 1 یا 2 پروژه خاص معطوف کنند. خوشبختانه ظرفیت کشور در توسعه کسب و کارهای مجازی به شدت گسترده است و این فرصت مناسبی را برای همه شرکت‌های استارت‌آپی فراهم می‌سازد. اما اگر در آینده بخواهیم فعالیت خود را در سطح غرب آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس افزایش دهیم باید زیرساخت‌ها گسترش پیدا کرده و دسترسی‌های بیشتری به شبکه ملی اطلاعات و کلان داده‌ها فراهم شود.


انتهای پیام/4144/


 


 


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب