توئیتر از کاربران میخواهد صحت مقالات را قبل از انتشار بررسی کنند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، توئیتر قصد دارد با اجرای سیاستی جدید با یکی از بزرگترین تهدیدات فضای مجازی مقابله کند. در واقع این شبکه اجتماعی بهزودی از کاربران خود میخواهد تا قبل از که اینکه مقاله یا سندی را نخواندهاند آن را با دیگران به اشتراک نگذارند.
بررسیها نشان داده است روزانه هزاران مقاله بیپایه و اساس در فضای مجازی و به ویژه شبکههای اجتماعی پرطرفدار منتشر میشود. این موضوع به شدت آگاهی کاربران را تحت تاثیر قرار داده و سبب بیشتر شدن فشارهای روانی میشود.
توئیتر با نمایش هشداری به کاربران از آنها میخواهد پیش از به اشتراکگذاری مقالهها از صحت آن اطمینان حاصل کنند و بدون اطلاع از درست بودن سندی علمی آن را در این شبکه اجتماعی منتشر نکنند. پس از شیوع بیماری کرونا همه روزه تعداد زیادی مقاله نامعتبر در توئیتر منتشر شده و حالا مدیران این شبکه اجتماعی تصمیم گرفتند با قدرت با آن مقابله کنند.
ویژگی جدید توئیتر قرار است تنها برای کاربران سیستم عامل اندروید فعال شود و هنوز این شرکت تاریخ مشخصی برای فعال شدن آن در سیستم عامل iOS اعلام نکرده است.
کارشناسان فناوری معتقدند: با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توئیتر میخواهد بیش از گذشته با اقدامات فریبکارانه دونالد ترامپ و حامیان او مقابله کند. سیاستهای جدید توئیتر میتواند تا حدی توجه کاربران را به خود جلب کند ولی قطعا همه کاربران این شبکه اجتماعی برخورد ظالمانه مدیران توئیتر با بسیاری از آزادی خواهان و مخالفان صهیونیست در جهان را فراموش نمیکنند.
واتساپ نیز در اقدامی مشابه تصمیم گرفته از انتشار مطالب جعلی در پیامرسان خود جلوگیری کند. به نظر میرسد عملکرد رئیس جمهور آمریکا در فضای مجازی تا حدی بد بوده است که حالا نه تنها توئیتر بلکه شبکههای اجتماعی بیشتری تصمیم به تغییر سیاستهای خود برای سالمسازی فضای جهانی وب گرفتهاند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/