دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 خرداد 1399 - 15:33
معاون آموزشی دانشگاه خاتم‌الانبیا تهران:

فناوری روبات‌های جراح به طور کامل بومی شد/ پیشگیری از خطای انسانی با روبات‌های داروساز

معاون آموزشی دانشگاه خاتم‌الانبیا تهران گفت: ایران در حوزه تولید و استفاده از روبات‌های جراحی از راه دور عملکرد بسیار خوبی را داشته است و امروزه پزشکان می‌توانند با این فناوری ایرانی جراحی‌های خودشان را از راه دور هدایت کنند.
کد خبر : 494753
دانش 1.jpg

به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،  احمد مسلمی با اشاره به این که دایره استفاده از روبات‌ها در حوزه داروسازی بسیار وسیع است، گفت: روبات‌های داروساز با استفاده از هوش مصنوعی واکنش‌های شیمیایی ارگان‌های مختلف بدن را پیش‌بینی می‌کنند.
وی با اشاره به این که روبات‌های داروساز سرعت تولید داروها را افزایش می‌دهند، اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان در روند دارو رسانی از روبات‌های داروساز استفاده می‌کنند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی اضافه کرد: تعیین میزان مصرف دقیق دارو از جمله مهم‌ترین معضلات حوزه داروسازی است. روبات‌های دارو رسان خطای بسیار کم‌تری را نسبت به عامل انسانی دارند.
مسلمی با اشاره به روبات‌های hard lander، توضیح داد: این روبات‌ها عروق شریانی بدن را مورد هدف قرار می‌دهند و به رفع انسداد عروق قلبی کمک می‌کنند و همچنین فرآیند تزریق سلول‌های بنیادی به قلب را تسهیل می‌کنند. ایران در حوزه پزشکی – در برخی از بخش‌ها – با اکثر کشورهای دنیا فاصله بسیار زیادی دارد.
معاون آموزشی دانشگاه خاتم‌الانبیا تهران افزود: ایران در حوزه تولید و استفاده از روبات‌های جراحی از راه دور عملکرد بسیار خوبی را داشته است و امروزه پزشکان می‌توانند با این فناوری ایرانی جراحی‌های خودشان را از راه دور هدایت کنند.
وی اضافه کرد: ما مقاله‌ها و مطالعه‌های بسیار خوبی را در حوزه پزشکی و دارویی داریم، اما هنوز جا دارد که بیش از پیش به موضوع استفاده از عوامل غیر انسانی در علم پزشکی توجه کنیم.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب