ورود استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان به بورس تسهیل میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ورود شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها به بورس اگر با در نظر گرفتن تمام موازین قانونی و مالی همراه باشد و بر اساس اصول درست تحلیلهای مرسوم بورسی صورت گیرد، میتواند روشی موثر جهت تامین نقدینگی مورد نیاز این شرکتها باشد. علاوه بر تایمن نقدینگی، ورود به بورس میتواند گامی باشد در جهت نظم دهی بیشتر به امور مالی، دفاتر و امور اجرایی شرکتهای دانشبنیان و فناور.
حمایت از ورود شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها به بورس با سه مدل
یکی از صندوقهای همکار با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ( صندوق نوآوری و شکوفایی) در این بین، سه مدل حمایتی را برای پشتیبانی از ورود شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها به بورس طراحی کرده است.
سه مدل مشارکت در تشکیل صندوقهای جسورانه بورسی، همسرمایهگذاری و مشارکت در ایجاد صندوقهای پژوهش و فناوری در استانهای کشور از جمله مدلهای طراحی شدهای است که می تواند تسهیلگر دسترسی بهتر این شرکتها به ابزارهای مالی نوین باشد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد تا با استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود امکان دسترسی شرکتهای دانشبنیان، خلاق، فناور و کلیه استارتاپها را به منابع مالی مورد نیاز آنها تسهیل کند. در این بین در یک بازه زمانی 6 ساله تعداد قابل توجهی صندوق تخصصی در حوزههای مختلف مانند نانو، زیست فناور و نظایر آن تشکیل شده است.
این معاونت همچنین بر اساس توافقات دو جانبه تلاش کرده است تا سیستم بانکی را مجاب کند تا شرایط بهینه تری برای ارائه تسهیلات به شرکتهای فناور و دانشبنیان در نظر بگیرند. صندوق نوآروی وشکوفایی نیز در این راستا تشکیل شد تا بتواند سرمایه مورد نیاز زیست بوم را به شکلی هدفمند و منطبق با سیاست گذاریهای کلان کشور در حوزه فناوری تامین کند. علاقهمندان برای آگاهی از جزئیات بیشتر حمایتهای در دست تدوین میتوانند به سایت این صندوق مراجعه کنند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/