دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری پیرامون ویروس کرونا برگزار می‌­شود

هفتمین دوره نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در روزهای 29 اردیبهشت و هشت خرداد 1399 به صورت مجازی و با هدف بررسی چالش‌­های موجود در روند مقابله با شیوع ویروس کرونا برگزار می‌شود.
کد خبر : 487718
0a630840-6e1a-4607-b716-045533485ec3.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاع­  رسانی بنیاد مصطفی(ص)، این بنیاد با همکاری آژانس علوم، فناوری و تحقیقات سنگاپور (ASTAR)، هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) را به منظور فراهم­ کردن بسترهایی برای تولید علم و اشاعه آن و ارائه فرصت­‌های شبکه­‌سازی در شرایط همه­‌گیری ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار می‌کند.


این نشست با مضمون «همکاری علمی و فناوری برای حلّ چالش ویروس کرونا» در روزهای 29 اردیبهشت و هشت خرداد 1399 برگزار م‌ی­شود و طی آن، سخنرانی‌های کلیدی و بح‌ث­های گروهی با موضوعاتی در زمینه‌های مختلف علم و فناوری از جمله اشتراک­‌گذاری تجربیات و مشاهدات کادر پزشکی کشورهای اسلامی در مقابله با بیماری کووید-19 و اکتشافات علمی، نوآوری­‌های فناورانه و راهبردها در مواجهه با چالش ویروس کرونا ارائه خواهد شد. 


این برنامه بخش­‌های تکمیلی مجازی مانند میزگرد مدیران ارشد، کارگاه‌­ها و گفتگوها­ را نیز دربردارد. همچنین از پژوهشگران دعوت می­‌شود که مقالات خود را تا 29 اردیبهشت 1399 به آدرس www.step.mstfdn.org  ارسال کنند. بهترین مقالات در مجله الکترونیکی پزشکی شیراز، مجله بی‌ن­المللی علوم کشاورزی و زیست‌شناسی و مجله مدیریت سیاست علم و فناوری منتشر خواهد شد.


در این دوره از نشست 23 نهاد و دانشگاه بین‌­المللی ازجمله سازمان بهداشت جهانی (WHO)، کمیته دائمی همکاری­‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH)، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران و فرهنگستان علوم كشورهای درحال توسعه (TWAS) و جامعه پیشرفت علم و فناوری در جهان عرب (SASTA) مشارکت دارند.


برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) بستری است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف گسترش شبکه علمی در میان بازیگران عرصه­ علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام سازماندهی شده است و در قالب برگزاری رویدادهای بین­‌المللی، زمینه را برای تقویت، هم‌افزایی و رشد همکاری­‌های علمی مهیا می‌­سازد. این برنامه همچنین طیف گسترده‌­ای از فرصت­‌های همکاری برای پژوهش‌­های مشترک را ارائه کرده است و بستری برای بحث­‌های دقیق در زمینه­ علم و فناوری و تبادل تجربیات راهبردی با کشورهای عضو سازمان همکاری­‌های اسلامی فراهم می‌کند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب