بیبرنامگی مزمن و ادامه فیلمسازی در کرونا/ فیلم و سریالهایی که در سکوت کلید میخورند!
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در شرایطی که همچنان تب و تاب شیوع کرونا وجود دارد، گروههای فیلم و سریالسازی مثل برخی دیگر بخشهای جامعه که فعالیتهای روزمره خود را از سر گرفتهاند، این بخش نیز قرار است با رعایت پروتکلهای بهداشتی شخصی، کمکم فعالیت خود را از سر گیرند.
هرچند تاکنون خبر رسمی و یا دستورالعملی در این رابطه دیده و شنیده نمیشود؛ اما طی روزهای اخیر برخی سازندگان آثار سینمایی در شرایط خاص قرنطینه ادامه تولیدات خود را از سرگرفتهاند که در حوزه سینما میتوان به فیلم «روشن» روحالله حجازی اشاره کرد.
برخی فیلمسازان دیگر نیز بنابر اختیار و در خالی بودن هر قواعد و آییننامهای بهتدریج پروژههای خود را از ابتدا و یا ادامه آن را دوباره کلید خواهند زد که سریالهای «قورباغه» هومن سیدی و «آقازاده» بهرنگ توفیقی نیز از این جمله هستند.
همچنانکه سریال هومن سیدی 20 درصد باقیمانده را باید جلوی دوربین ببرد و توزیع آن احتمالا از ماه آینده آغاز خواهد شد. «آقازاده» نیز خود را برای پخش از عید فطر آماده میکند.
تولید سریالهای تلویزیونی خصوصاً برخی که مناسبتی هستند مثل «پدر پسری» (فعلاً در منطقه راهآهن) ادامه دارند تا آنتن سیما در این ایام خالی نماند. این مجموعه اپیزودیک 40 قسمتی به کارگردانی محمدرضا حاجیغلامی هنوز هم 11 قسمت خود را در مرحله تصویربرداری دارد و با این شرایط در خردادماه نیز جلوی دوربین خواهد بود.
برخی دیگر از سریالها که در نیمههای تولید متوقف شدهاند از جمله «بیگانهای با من است» احمد امینی و یا «بوم و بانو» سعید سلطانی قرار است طی روزهای آینده ادامه ضبط خود را از سر گیرند.
تاکنون پروتکل بهداشتی و یا دستورالعملی مبنی بر آغاز روند ساخت پروژههای فیلمسازی اعلام نشده است ولی به نظر میرسد در شرایط رکود فعالیتهای هنری، بهتدریج و در ابتدا پروژههای نیمهکاره روند فیلمبرداری خود را از سرگرفتهاند.
شرایط تولید در مورد پروژههای تازه کمی سختتر است؛ با این حال با توجه به خبرهایی که در سینما شنیده میشود، برخی تهیهکنندگان از جمله فیلم «مجوز خروج» کیارش اسدیزاده یا «کوسه» علی عطشانی چه بسا با ریسکی دوچندان و احتمالاً پرداخت دستمزدهای بالاتر به بازیگران، سراغ کلید زدن آثار خود خواهند رفت.
تصمیماتی برای بازگشایی احتمالی سینماها آن هم به شکل داوطلبانه طی روزهای اخیر نیز جدیتر مطرح شده است که در نکته جالب توجه، این تصمیم از سوی سازمان سینمایی مورد حمایت صاحبان فیلم و سینماگران قرار نگرفته است. عدم استقبال احتمالی مخاطبان و نهایتا شکست مالی فیلمها دلیل اصلی این بیمیلی است.
آنچه فعلاً دیده و شنیده میشود حکایت از خلأ و بینظمی در پخش، تولید و ادامه پروژههای فیلم و سریالسازی است که باعث شده تا سازندگان بنا بر تصمیم فردی و با ریسک و تدارک شرایط بهداشتی سراغ ادامه فعالیت خود بروند.
انتهای پیام /4143/پ
انتهای پیام/