تصویب بخشنامههایی برای کاهش اضطراب و نگرانی دانشجویان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در جلسه ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور که به ریاست سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، گفت: استفاده از فناوریهای ارتباطی در فضای مجازی از اهم برنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه استمرار آموزش در کشور است.
وی، در این جلسه اظهار داشت: در شرایط فعلی و با توقف آموزش حضوری بر اساس نظرات مدیران بهداشتی کشور، ادامه ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان الزامی است.
وزیر علوم افزود: با توجه به وضعیت ایجاد شده، دانشگاهها و مراکز آموزشی تلاش کردند تا استمرار خدمات آموزشی و ارتباط آموزشی با دانشجویان حفظ شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: استفاده از فناوریهای ارتباطی در فضای مجازی از اهم برنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه استمرار آموزش در کشور است.
غلامی گفت: حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان، سر لوحه برنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و با در نظر گرفتن این موضوع مهم، برنامهها اجرا می شود.
وی افزود: باید دستورالعملهای صریح و موثر در زمینه برنامههای مورد نظر، هرچه سریعتر تدوین و اجرایی شوند.
وزیر علوم، ادامه داد: حدود ۵۰ دانشگاه و مرکز آموزشی توانستهاند تا حدود ۹۰ درصد از آموزشهای نظری خود را بر بستر فضای مجازی ارائه دهند.
وی خاطر نشان کرد: حدود ۶۰ درصد از اساتید توانستهاند تا نیمه فروردین، کلاسهای جبرانی خود را در فضای مجازی برگزار کنند.
وی افزود: البته بعضی از دانشجویان و مراکز آموزشی، امکانات و ظرفیت لازم برای برگزاری آموزش مجازی را ندارند ولی با کمکهای فناوری اطلاعات سعی شده تا این کمبودها برطرف شوند.
غلامی ادامه داد: دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی در این زمینه از توفیقات خوبی برخوردار بوده اند.
وزیر علوم، عنوان کرد: دانشگاههای غیردولتی و غیرانتفاعی هم توانستهاند در فضای مجازی خدمات خود را ارائه دهند و بعضی از این دانشگاهها با استفاده از نرم افزارهای مخصوص خود وارد این حوزه شدهاند.
وی افزود: با توجه به وضعیت ایجاد شده و با هدف کاهش اضطراب و نگرانی دانشجویان، بخشنامهها و مقررات لازم تدوین، تصویب و ابلاغ شده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/