دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عباس رافعی در گفتگو با آنا :

ایده اکران اینترنتی را دست کم نگیریم/ کار و بار منتشرکنندگان غیرقانونی فیلم‌ها را باید از بیخ بهم ریخت!

کارگردان سینما گفت: چه بهتر است حتی بعد از رفع شرایط کرونا و بازگشایی سینماها، یک فیلم همزمان به شکل آنلاین و نیز در سالن‌های سینما به نمایش درآید. بقیه را به مخاطب واگذار کنیم که از کجا فیلم ببیند.
کد خبر : 483433
rafei.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سینمای آنلاین طرحی است که با ابتکار عمل ابراهیم حاتمی‌کیا و اکران فیلم «خروج» در سینمای ایران شکل گرفت و فعلا نیز بازخوردها درباره موفقیت احتمالی آن دیده و شنیده می‌شود.


عباس رافعی، کارگردان سینمای کشورمان در همین باره در گفتگو با خبرگزاری آنا بیان کرد: اکران آنلاین سال‌هاست در سینمای دنیا با تولیدات شرکت بزرگی مثل نت‌فلیکس شکل گرفته؛ پس چرا ایده بدی باشد. در سینمای ایران نیز به خوبی می‌تواند جواب بگیرد.


وی افزود: اکران اینترنتی راهکاری مناسب برای صنعت سینماست؛ صنعتی که بالاخره باید کسب درآمد داشته باشد. با این حال این امکان نیاز به بسترسازی دارد که نکته اصلی آن پهنای اینترنت است که باید در دسترس مخاطب قرار گیرد.


بهتر است اکران عمومی و آنلاین را باهم داشته باشیم


کارگردان «فصل فراموشی فریبا» اذعان کرد: کیفیت و وسعت اینترنت ما قطعا در همه جا یکسان نیست. بنابراین جواب گرفتن از چنین ایده‌ای نیاز به این بستر لازم هم دارد. اینجاست که وزارت ارشاد پای دیگر مراکز را هم به وسط بکشد که یکی هماهنگی و کمک از وزارت ارتباطات خواهد بود.



سینمای آنلاین قرار است در خدمت مخاطب و سهل شدن مسیری برای فیلم دیدن باشد. هرچند قرار نیست جای اکران عمومی را بگیرد. پس بهتر است هر دو را باهم داشته باشیم و انتخاب را به مخاطب واگذار کنیم.



رافعی این چنین گفت: حتی فیلمساز ما می‌تواند در بستر اینترنتی فیلمش را به شکل زیرنویس به انگلیسی و غیره عرضه کند تا شاید مخاطبانی با زبان‌های دیگر نیز از آن استفاده کنند.


به گفته این کارگردان؛ اکران اینترنتی یا سینمای آنلاین طرحی است که قرار است در خدمت مخاطب و سهل شدن مسیری برای فیلم دیدن باشد. هرچند قرار نیست جای اکران عمومی را بگیرد. پس بهتر است هر دو را باهم داشته باشیم و انتخاب را به مخاطب واگذار کنیم.


دانلود غیرقانونی آفت سینمای ایران  است


وی با این حال اعتقاد داشت: من با تزربق چنین ایده‌هایی برای اکران فیلم موافقم؛ هرچند شاید خودم به عنوان یک فیلمساز، همچنان لذت دسته جمعی فیلم دیدن در سالن‌های سینما را بیشتر بپسندم. بالاخره نه پخش تلویزیونی و نه ویدیو و VOD نمی‌تواند جای سالن سینمارفتن را پر کند.



برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان با مسامحه جواب نمی‌دهد بلکه دولت و ناظرین بر فضای مجازی باید دست به دامن جریمه‌های سنگین تا تعطیلی کار و بار منتشرکنندگان غیرقانونی شوند بلکه درس عبرت بگیرند.



کارگردان «آوازهای سرزمین من» تصریح کرد: به نظرم این ایده را دست کم نگیریم و چه بهتر است حتی بعد از رفع شرایط کرونا و بازگشایی سینماها، یک فیلم همزمان به شکل آنلاین و نیز در سالن‌های سینما به نمایش درآید. بقیه را به مخاطب واگذار کنیم که از کجا فیلم ببیند.


رافعی در عین حال دانلود غیرقانونی را آفت سینمای ایران عنوان کرد و گفت: برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان با مسامحه جواب نمی‌دهد بلکه دولت و ناظرین بر فضای مجازی باید دست به دامن جریمه‌های سنگین تا تعطیلی کار و بار منتشرکنندگان غیرقانونی شوند بلکه درس عبرت بگیرند.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب