دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک مطالعه جدید نشان داد؛

اطلاعات غلط شبکه‌های اجتماعی درباره کرونا

بررسی انجام شده در چند کشور نشان می‌دهد یک‌سوم مردم در شبکه‌های اجتماعی اطلاعات غلط درباره کرونا خوانده‌اند.
کد خبر : 483289
download.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پلتیکو، بر اساس یک گزارش جدید، تقریباً از هر سه نفر یک نفر در ایالات‌متحده، اسپانیا، آلمان، انگلیس، آرژانتین و کره جنوبی می‌گویند که آن‌ها اطلاعات غلط یا گمراه‌کننده‌ای را در رسانه‌های اجتماعی درباره ویروس کرونا مشاهده کرده‌اند.


این تحلیل، که چهارشنبه توسط مؤسسه رویترز در دانشگاه آکسفورد منتشر شد، در حالی صورت می‌گیرد که فیس بوک و گوگل می‌گویند که همه این اقدامات را متوقف کرده‌اند تا اشتراک اطلاعات غلط در مورد Covid-19 را در شبکه‌های خود کاهش دهند. غول‌های فناوری همچنان با اتهاماتی روبرو هستند که آن‌ها به‌اندازه کافی برای حذف دروغ‌های آنلاین و سایر محتوای دیجیتالی که ممکن است جان افراد را در معرض خطر قرار دهد، اقدام نکرده‌اند.


طبق گفته‌های دانشگاهیان دانشگاه آکسفورد، که بیش از 8 هزار و 500 نفر از شش کشور را بررسی کردند، این تلاش‌ها برای سرکوب این مطالب کافی نبوده و هنوز تمام این مطالب از رسانه‌های اجتماعی حذف نشده است.


راسموس كلیس نیلسن، مؤلف این تحقیق گفت: انگیزه‌هایی که اطلاعات غلط زیادی را ایجاد می‌کنند هنوز وجود دارد. هیچ‌چیز به‌تنهایی این مشکل را حل نمی‌کند و قرار است همکاری‌های بیشتری صورت بگیرد.


بالاترین میزان اطلاعات غلط رسانه‌های اجتماعی در اسپانیا و آرژانتین گزارش شده است که بیش از 40 درصد از افراد در این دو کشور انواع اطلاعات دروغ و غلط را در شبکه‌های اجتماعی مشاهده کرده‌اند.


در بریتانیا این رقم حدود 38 درصد بود، درحالی‌که در ایالات‌متحده آمریکا 33 درصد گفتند که آن‌ها اطلاعات غلط و گمراه‌کننده در شبکه‌های اجتماعی دیده‌اند.


در آمریكا همچنین مردم با دیدگاه‌های سیاسی چپ‌گرایانه اعتماد بیشتری به رسانه‌های سنتی نشان می‌دهند و افرادی كه دارای دیدگاه‌های سیاسی راست گرایانه هستند، معتقدند كه دولت منبع معتبرتری برای اخبار است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب