دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اپل و گوگل در ردیابی مبتلایان به ویروس کرونا باهم همکاری می‌کنند

اپل و گوگل به منظور کمک به کنترل شیوع هرچه بیشتر بیماری کرونا و ردیابی افراد مبتلا به این ویروس همکاری مشترکی را آغاز کردند.
کد خبر : 482224
اپل 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دی‌ورج، باتوجه به بحران بیماری کرونا در کشورهای مختلف دنیا شرکت‌های اپل و گول همکاری مشترکی را برای جلوگیری از گسترش هرچه بیشتر این ویروس در بین مردم آغاز کردند.


در پروژه مشترک اپل و گوگل برای مبارزه با ویروس کرونا این امکان در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد تا افراد مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا را از طریق فناوری بلوتوث ردیابی و پس از آن به بیمارستان منتقل کنند. تعدادی از پزشکان در کشورهای مختلف معتقدند افراد زیادی به ویروس COVID-19 آلوده شده ولی خود ار آن خبر ندارند.


با اینکه ماهیت راه‌اندازی چنین طرحی برای مبارزه با بیماری همه‌گیر کرونا مطلوب به نظر می‌رسد ولی بسیاری از شرکت‌های امنیتی در دنیا پروژه مشترک اپل و گوگل را نقض آشکار حقوق حریم خصوصی کاربران دانستند. این شرکت‌ها معتقدند تنها با نظارت بر مکالمه‌های روزمره و موقعیت جغرافیایی کاربران می‌توانند آن‌ها را ردیابی کرد.


یکی از مدیران ارشد اپل در پاسخ به نگرانی‌های ایجاد شده در مورد پروژه مشترک این شرکت با گوگل گفت: هم‌اکنون جهان در شرایط عادی نیست و فناوری بهترین ابراز برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری است. اپل و گوگل پروتکل‌های خاصی برای ردیابی افراد مبتلا به ویروس کرونا را تعریف کرده و به هیچ وجه اطلاعات شخصی کاربران را رصد و منتشر نمی‌کنند.


این غول‌های فناوری از کاربران سیستم عامل‌های اندروید و iOS خواسته‌اند در صورت مشاهده هر گونه علائم بیماری کرونا در خود یا اعضای خانواده‌شان از طریق اپلیکیشن‌های مخصوص کرونا فرم خوداظهاری را پر کرده و برای مراکز درمانی ارسال کنند تا پزشکان و پرستاران در مدتی کوتاه به کمک آن‌ها بیایند.



گوگل با انتشار اطلاعیه در فضای مجازی اعلام کرد: همکاری بین اپل و گوگل گامی بزرگ برای شکست ویروس کرونا است. امیدواریم ظرفیت‌های هر دو شرکت در قسمت‌های مختلف به کار آماده و به کنترل این بیماری کمک کند. 


هم‌اکنون در کشورهای مختلف از نرم‌افزارهای تلفن همراه برای افزایش آگاهی مردم در مورد ویروس کرونا استفاده می‌شود. به عنوان مثال در فرانسه اپلیکیشنی وجود دارد که در صورت نزدیک شدن کاربران به فرد مبتلا به ویروس کووید-19 یا مراکز درمانی که تعداد زیادی از بیماران در آن حضور دارند به سرعت به آن‌ها هشدار داده می‌شود.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب