خاوازی شخصیتی علمی در موضوع کشاورزی است
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدعلی وکیلی در جلسه صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت کاظم خاوازی وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت کشاورزی در موافقت با برنامههای وی اظهار کرد: اهمیت غذا برای کشوری که داعیه استقلال دارد بر کسی پوشیده نیست و در بحران کرونا، پر بودن قفسههای فروشگاهها در حالی که کشورهای مدعی با مشکل غذا مواجه هستند، نشان میدهد مسئولان گذشته در حوزه کشاورزی زحمت کشیدهاند و از آنان قدردانی میکنیم.
وی افزود: امنترین بخش که در این بحرانها کمترین آسیب را دیده بخش کشاورزی است. چون بخشهای دیگر مانند صنعت و ... وابسته به نفت هستند. این نشان میدهد بخش کشاورزی نقطه اتکای کشور و امنیت در نقاط بحران است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متأسفانه بخش کشاورزی به دلیل رویکرد سنتی با ظرفیت واقعی خود فاصله زیادی دارد. دلیلش هم این است که شخصیتی عالم و دانشمند در رأس این وزارتخانه نداشتیم. دوستانی که تصدی داشتند با تلاش کردند، اما با رویکردهای دانش بنیان بیگانه بودند.
وکیلی گفت: با انتخاب کاظم خاوازی این مهم محقق میشود. او مدیر مرکز تحقیقات ترویج کشاورزی (تات) بوده که حدود 3 هزار هیئت علمی در آنجا مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: سابقه اجرایی را در به دست گرفتن بیل و کلنگ در نظر نگیریم چرا که هدررفت منابع کشاورزی نتیجه بیل و کلنگ دست گرفتنهایی است که تا امروز صورت گرفته است.
نماینده مردم تهران با بیان اینکه مشکل امروز کشاورزی ما سنتی بودن است، خاطرنشان کرد: کشاورزی ایران همچنان بیل و کلنگی است و نبود یک دانشمند در رأس وزارتخانه است. اداره یک مؤسسه که صدها زیر مجموعه علمی و 2 هزار و 700 هیئت علمی دارد نشان میدهد خاوازی شخصیتی است که انبانش پر از رویکردهای علمی است که میتواند اهداف کشاورزی ما را تحقق دهد.
وکیلی با اشاره به دغدغههای موجود در مبارزه با مافیا، حذف پستهای رانتی، قوانین مزاحم و امضاهای طلایی اظهار کرد: توجه به معیشت کشاورزان موتور حرکت اقتصاد کشور است. با تقویت بخش کشاورزی میتوان نشاط را به این بخش بازگرداند و از مهاجرتها جلوگیری کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: فاصله میان برنامهها و عملکرد وزرا همیشه وجود داشته اما برنامههای خاوازی به اقدامات عملی اشاره دارد و شعاری نیست.
وکیلی گفت: اگر کرونا اجازه دهد حدود یک ماه دیگر از عمر مجلس دهم باقی مانده و مجلس یازدهم از هفت خردادکار خود را شروع میکند از سوی دیگر دولت هم یک سال دیگر فرصت ندارد. از مجلس آینده میخواهم اجازه دهد دولت در این یک سال در فضای آرام برای مقابله با بحرانها اقدام کند.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/