نفوذ دستاوردهای فناورانه علوم شناختی به زندگیها افزایش یافت
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمایت از طرحهای تحقیقاتی محققان زمینه کاهش وابستگی به محصولات این حوزه را فراهم میکند. برای تسهیل این مسیر هر سال توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی فراخوانهای حمایتی منتشر میشود. تا کنون 11 فراخوان منتشر شده که در نتیجه آن حمایت از 238 طرح است. همچنین 94 پژوهش نیز به پایان رسیدهاند.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تمام ظرفیتهای موجود در کشور برای پیشرفت این حوزه بهره میبرد. نیروی انسانی نوآور یکی از این ظرفیتها است تا با انجام طرحهای فناورانه خود این مسیر را کوتاهتر کنند. در همین راستا نیز با بیش از هزار محقق کشور همکاری دارد. محققانی که در بیش از 50 مرکز علمی فعال هستند.
با این اقدام و تولید محصولات فناورانه، رسیدن آنها به سطح جامعه سرعت میگیرد که خود اقدامی مهم است زیرا با رویکردهای شناختی میتوان تغییرات بزرگی را در جامعه ایجاد کرد. پس بهرهگیری از از دانش، تخصص و مهارت اساتید، محققان و متخصصان این حوزه، زیرساختهای نوین فناوری و خدمات شناختی را به وجو میآورد.
توسعه ابزارها و فناوری های مطالعه رفتار زمانی-شبکه ای مغز، پژوهشهای شناختی در حوزههای بالینی و علوم اعصاب شناختی، توسعه فناوریهای شناختی مرتبط با ارتباط بین مغز و ماشین و مغز با مغز، مطالعات بنیادی و نظریهپردازی در حوزه علوم شناختی، مدل سازی شناختی، روانشناسی شناختی، بازتوانی و ارتقای توانمندیهای شناختی، پژوهشهای کاربردی و بنیادی در آموزش و پرورش شناختی و پژوهشهای شناختی مبتنی بر نگاشت مغز از جمله طرحهای تحقیقاتی و در اولویت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/