آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد؟
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از لایو ساینس، ویروس کرونا اکنون در سراسر جهان گسترش یافته است. پس از کشف این ویروس در اواخر ماه دسامبر، آزمایشگاهها به یافتن راهی برای درمان این بیماری روی آوردند.
با این وجود، در حال حاضر هیچ درمانی برای این ویروس وجود ندارد و درمانها براساس نوع مراقبتهای انجام شده در مورد آنفولانزا (آنفولانزای فصلی) و سایر بیماریهای شدید تنفسی، طبق مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها (CDC) انجام میشود.
این درمانها در اصل علائم را درمان میکنند، که اغلب در مورد COVID-19 شامل تب، سرفه و تنگی نفس است. درمان موارد خفیف نیز، بهسادگی میتواند به معنای استراحت و داروهای کاهشدهنده تب مانند استامینوفن باشد.
در بیمارستانها، پزشکان و پرستاران بعضیاوقات بیماران کرونا را با داروی ضد آنفولانزای اسلتامیویر (Oseltamivir) تحت درمان قرار میدهند که به نظر میرسد حداقل در بعضی موارد تولیدمثل ویروس را سرکوب میکند که این موضوع کمی جالب است، زیرا این دارو برای هدف قرار دادن یک آنزیم روی ویروس آنفلوانزا ساخته شده است، نه بر روی ویروس کرونا!
در ایالاتمتحده، مؤسسه ملی بهداشت یک آزمایش کارآزمایی بالینی در مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا برای آزمایش یک داروی ضدویروسی روی ویروس کرونا را آغاز کرده است.
در چین نیز، پزشکان در حال آزمایش مجموعهای از داروهای ضدویروس دیگر هستند که در ابتدا برای درمان ابولا و HIV طراحی شدهاند.
در 14 مارس، پزشکان در شهر سیاتل داوطلبانی را برای شرکت در یک کارآزمایی بالینی برای واکسن آزمایشی COVID-19 که توسط یک شرکت بیوتکنولوژی تهیه شده است، استخدام کردند. محققان بلافاصله تست واکسن آزمایشی را بر روی موشهای آزمایشگاهی آغاز کردند. واکنش سیستم ایمنی بدن موشها مشابه با واکسنهای آزمایشگاهی مرتبط با ویروس MERS-CoV بود. (واکسنها سیستم ایمنی بدن شمارا آمادهسازی میکنند تا ویروسی مانند SARS-CoV-2 را بهعنوان دشمن تشخیص داده و به آن حمله کنند)
بااینوجود، پزشکان مطمئن نیستند که چقدر زمان برای توسعه و تولید چنین واکسنی نیاز است. قبل از شروع این واکسن آزمایشی پزشکان گفته بودند اگر همهچیز با بیشترین سرعت ممکن پیش برود، در بهترین حالت تولید واکسن حدود یک سال و نیم به طول میانجامد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/