رصد و پایش هوشمند اطلاعات در فضای مجازی ممکن شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری، در واقع هوش مصنوعی به سیستمهایی اطلاق میشود که میتوانند واکنشهایی مشابه رفتارهای انسان از جمله درک شرایط پیچیده، شبیهسازی فرآیندهای تفکری و شیوههای استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها برای حل مسایل را داشته باشند.
یک شرکت دانشبنیان توانسته با بهکارگیری توان و دانش بومی به تولید محصولی برپایه هوش مصنوعی دست پیدا کند که توانایی رصد و پایش و دادهکاوی فضای مجازی را دارد.
محمد قیومی مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره حوزه کاری آن گفت: حوزه تخصصی این شرکت بر روی رصد، پایش و دادهکاوی فضای مجازی و رسانهها است.
وی ادامه داد: این مجموعه دادههای موجود را از منابع مختلف گردآوری، طبقه بندی و سپس با سرعت بسیار بالا منتشر میشود.
این فعال فناور افزود: این شرکت دانشبنیان پس از چند سال تحقيق در زمينه موتورهای جستجوی اينترنتی، اولین موتور جستجوی هوشمند خبری با نام خبر فارسی را راهاندازی کرد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره محصول خود با نام «خبر فارسی» توضیح داد: «خبر فارسی» توانسته به عنوان پربينندهترين موتور جستجوی ايرانی و نیز جزو۵۰ سایت اول ایران و رتبه 5 در سايتهای خبری دست پیدا کند به طوری که ماهانه چیزی در حدود 5 میلیون نفر از این سایت بازدید میکنند.
قیومی اضافه کرد: سایت «خبر فارسی» به کاربران کمک میکند تا از بین دهها سایت خبری تعداد بسیار زیادی خبر، خبرهای مورد علاقه خود را به راحتی پیدا کنند و همچنین کاربران برای مشاهده جزئیات بیشتر خبرها به سایت منتشر کننده هدایت میشوند و این کار باعث میشود تعداد بازدیدکنندگان سایت های خبری افزایش پیدا کند.
این فعال فناور به دیگر فعالیت این شرکت اشاره کرد و گفت: این شرکت خدمات سازمانی نیز به دستگاههای دولتی نیز ارائه میدهد.
وی ادامه داد: پیشتر به صورت سنتی نیروی انسانی مستقر در روابط عمومیها سازمانها مطالب مرتبط با سازمان مربوطه را رصد و پایش میکردند که این موضوع وقت و هزینه بسیاری را برای آن سازمان درپی داشت.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان افزود: این شرکت تمامی کارهایی که قدیم به صورت سنتی صورت میگرفت را با هوش مصنوعی انجام میدهد به این صورت که با رصد و پایش مطالب سازمان مربوطه در فضای مجازی و حتی رسانههایی که مکتوب و آنلاین نیستند آن را در اختیارشان قرار میدهد.
قیومی به اشتغالزایی صورت گرفته در این شرکت دانشبنیان اشاره کرد و گفت: در این شرکت به صورت مستقیم و ثابت 15 نفر مشغول به کار هستند که عمدتا از دانشآموختگان رشتههای برق و الکترونیک و رایانه هستند.
وی درباره ربات تلگرامی این شرکت گفت: مخاطبان میتوانند به صورت رایگان از این ربات استفاده کرده و موضوعات مورد نظر در حوزههای مختلف را جستجو و سپس آن به صورت ایمیل و یا بر روی شماره تلگرامی آن را دریافت کنند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: مشتریان این شرکت عموما وزارتخانهها و سازمان بزرگ کشور هستند که میتوان به وزارت ارشاد, وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بسیاری دیگر اشاره کرد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/