تنها راه مقابله با دشمنان، تشکیل مجلس قوی است
علی ریاحی در گفتوگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه ما راهی نداریم جز آنکه در مقابل دشمنان این ملت؛ قوی شویم گفت: باید با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و مردمی خود؛ زخم ها را التیام بخشیده تا مگسها نتوانند بر روی زخمها و دردهای این کشور بنشینند و بهره خود را ببرند. یکی از الزامات این مسیر شکلگیری مجلس قوی، مردمی، شجاع و عدالتخواه است.
وی افزود: مجلس زمانی میتواند در مقابل مشکلات داخلی و دشمنان خارجی دارای عملکرد مطلوبی باشد که دارای آوردهای به نام پشتوانه مردمی باشد. یقینا علاج بخش زیادی از عیوب این کشور به تعبیر امام(ره) و مقام معظم رهبری در بستر شکلگیری مجلسی قوی شکل خواهد گرفت که تکیه گاهی جز رای ملت نداشته باشد. امام(ره) فرمودند: اگر مجلس یک مجلس قویای باشد برای خاطر اینکه پشتوانهاش همه ملت باشد این مجلس میتواند با دنیا که در مقابل ایران واقع شده است، میتواند کارهایش را به شایستگی عمل کند و این تابع این است که قوی باشد و قوتش هم تابع این است که شماها نیز رای دهید.
این فعال دانشجویی بیان کرد: رهبری با اشاره به اهمیت انتخابات و داشتن مجلس قوی در کشور فرمودند: علاج مشکل ما با دشمنان قوی پنجه و بی رحم این است که قوی باشیم. مجلس قوی از مولفههای قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رای بالای ملت وابسته است.
عدالت و جبهه گیری سیاسی در انتخابات
ریاحی گفت: یقیناً دال مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی مساله عدالت است؛ هویت انقلاب به عدالت و شکلگیری آن در بستر حکومت دینی تحقق مییابد و اگر ذرهای از آن فاصله گرفته شود؛ بلاشک انقلاب از ریل اصلی خود خارج خواهد شد و منهای آن جمهوری اسلامی حرفی برای گفتن نخواهد داشت. در همین زمینه رهبری به صراحت فرمودند: گفتمان عدالت یک گفتمان اساسی است و همه چیز ما است. منهای آن جمهوری اسلامی هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت.باید آن را داشته باشیم. این گفتمان را باید همه گیر کنید.
وی عنوان کرد: مفهوم عدالت میتواند زمینهساز جبههگیری سیاسی و تقسیمبندی سیاسی در کشور شود و سبب آن خواهد شد که هویتیابی سیاسی جدید و تازهای در کشور شکل بگیرد که خنثی کننده توطئههای دشمنان باشد. وقتی حرف از عدالت و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض به میان میآید پای هر دو جریان اصلاح طلب و اصولگرای گیر است.
این فعال دانشجویی ادامه داد: مقام معظم رهبری در باب اهمیت عدالت در جبههگیری سیاسی دست بر روی همین نکته گذاشته و فرمودند: نفس اینکه شما این موضوع را (عدالت) باور کنید؛ مهم ترین مطالبه است و اثر خود را در حرف، کار، تعامل، جبهه گیری سیاسی و حرکت دینی و مردمی شما میگذارد.
ریاحی تاکید کرد: اگر عدالت را اصل بدانیم و افراد را مطابق این گفتمان و انگاره بسنجیم آن موقع است که دیگر این دستهبندیهای مرسوم محلی از اعراب نخواهند داشت و اصلیت افراد مطابق با کنش، مواضع و اقدامات آنان در راستای عدالت قضاوت میشود نه آنکه فلانی در حزب و قبیله ما است پس اصلح است.
نیاز کشور به شکلگیری مجلس عدالتخواه
وی اضافه کرد: ما نیاز به آن داریم که مجلسی عدالتخواه و شجاع شکل داده و مطمئنا اگر مجلسی عدالتخواه باشد؛ لازمه آن عدالتخواهی شجاعت در بیان، کنش، اقدام و عمل است. این شجاعت هم در مقابل جریانهای زر و زور و تزویر و باندهای قدرت و ثروت در داخل و هم در مقابل دشمنان قسم خورده این ملت در خارج خواهد بود.
این فعال دانشجویی گفت: بر عکس عدالتخواهان متصدیان اشرافی در مقابل مردم خود متکبر و قلدرند و در مقابل دشمنان لبخند به چهره داشته و ضعف نشان میدهند. مگر امام(ره) نفرمودند: وقتی که اشراف و اعیان و متمکنین و یال و کوپالدارها متصدی امور یک کشور شوند؛ قهرا اینها مردم را به حساب نمیآورند، این یک امر قهری است و در مقابل یک قدرتمند بزرگتر از خودشان خاضعاند و در مقابل مستضعفان و ملت خودشان جابر و ستمگر. و اینکه فرمودند: خاصیت حکومت رفاه طلبان است که در مقابل سفارتخانههای خارجی ذلیل بودند و در مقابل رعیت خودشان و قشر محرومین با کمال قلدری رفتار میکردند.
ریاحی خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم عزیز به تعبیر امام خمینی(ره) در انتخاب مجلس شورای اسلامی خود؛ این انقلاب را به دست نااهلان نسپرده و در گام دوم انقلاب اسلامی تحولی عظیم در سپهر سیاسی کشور رخ دهند و گروهه سالاری شکل گرفته در ساختار سیاسی کشور شکسته شود و شاهد زنده شدن حداکثری نقش مردم و مطالبههای انقلابی آنان در کشور نیز باشیم.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/