دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 بهمن 1398 - 17:36
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران:

مجلس قوی و انقلابی می‌تواند دولت را از بی‌برنامگی بیرون آورد

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه‌ای درباره انتخابات مجلس و شاخص‌های نامزدهای اصلح تأکید کرد: مجلس قوی، عدالتخواه، انقلابی و کارآمد می‌تواند ضمن ریل‌سازی درست، دولت‌ساز نیز باشد و دولت را از بی‌تحرکی و بی برنامگی بیرون آورد.
کد خبر : 369354
55.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه‌ای درباره انتخابات مجلس و شاخص‌های نامزدهای اصلح تأکید کرد: مجلس قوی، عدالتخواه، انقلابی و کارآمد می‌تواند ضمن ریل‌سازی درست، دولت‌ساز نیز باشد و دولت را از بی‌تحرکی و بی برنامگی بیرون آورد.


متن این نامه به شرح زیر است:


باسمه تعالی


انقلاب کبیر اسلامی ایران، در شرایطی با اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی در گام دوم خود مواجه می‌شود که چشم بسیاری از دوستان و دشمنان به آن دوخته شده است. انتخابات مجلس در چهل سال گذشته همواره نشانه‌ای از مردم سالاری دینی و دلبستگی آحاد مردم به نظام بوده و با برگزاری هر دوره از آن، برگ زرینی بر کارنامه جمهوری اسلامی افزوده شده و خاری در چشم دشمنان و بدخواهان این مرز و بوم بوده است.


اینگونه است که حضور پرشور آحاد ملت در انتخابات، خود دارای موضوعیت بوده، چراکه دشمنان ما بیش از آنکه از موشک‌های ما بترسند، از پشتوانه مردمی نظام می‌ترسند. حضور حداکثری مردم می‌تواند تضمین کننده امنیت کشور، نشان‌دهنده عزم و اقتدار ملی و مایوس کننده دشمنان کینه توز خارجی باشد. امنیت و عزتی که برای حفظ آن شهدایی همچون سردار حاج قاسم سلیمانی تقدیم کردیم.


همچنین انتخابات، فرصتی برای ورود افکار و راه‌حل‌های نو برای عبور از مسائل و مشکلات کنونی کشور است. آگاهانه می‌دانیم که مردم گلایه‌هایی از کم‌کاری‌ها و بی‌تدبیری‌های برخی مسئولان دارند، اما تجربه موفق ورود حجت الاسلام رئیسی به قوه قضائیه، به خوبی نشان داد که می‌توان تحول ایجاد کرد و صحنه را به نفع مردم تغییر داد.


مجلسی قوی، عدالتخواه، انقلابی و کارآمد می‌تواند ضمن ریل‌سازی درست، دولت‌ساز نیز باشد. مجلس قوی می‌تواند دولت را از بی‌تحرکی و بی برنامگی بیرون آورد. بدیهی است در شکل‌گیری مجلسی هم تراز گام دوم انقلاب اسلامی، باید از ضعف‌ها و کاستی‌های ادوار گذشته مجلس جلوگیری کرد. چرا که تکرار برخی تجارب تلخ گذشته، مانع استفاده از فرصت‌های پیش رو خواهد شد.


ما مجلسی می‌خواهیم ضد فساد، ضد برجام، ضد کنوانسیون‌های استعماری مانند FAFT، ضد فتنه و ضد انحراف. مجلسی شفافیت گرا، نه اشرافیت‌گرا؛ مجلسی خدمت‌گزار، نه منت‌گزار؛ مجلس با مردم، نه بر مردم؛ مجلس اقتصاد مقاومتی پایدار، نه اقتصاد لیبرال وابسته؛ مجلسی پاکدست و نه مجلس حقوق‌ها و املاک نجومی.


ما نمایندگانی می‌خواهیم مؤمن، پیرو واقعی ولایت مطلقه فقیه و دلداده واقعی به انقلاب، شجاع و جسور در مقابل دشمن خون خوار و دارای روحیه جهادی ای که شب و روز نشناسد.


در یک کلام، سعادت و سربلندی ملت ایران در گرو انتخابات مجلس است و روی کار آمدن مجلس انقلابی و کارآمد در گرو دقت حداکثری مردم در انتخاب نمایندگان است. معتقدیم این بینش و منش اسلامی و انقلابی است که اگر در اقتصاد، علم و فرهنگ جاری شود، مشکلات کنونی ما را نیز حل خواهد کرد. اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که می‌توانیم در انتخابات پیش رو، با استقرار مجلسی انقلابی، بر بخش عمده ای از مشکلات فائق آییم.


اما چگونه انتخاب کنیم؟


برای انتخاب وکلایی اصلح، انقلابی و باشرف، باید در مقابل زدوبندهای سیاسی ایستاد. احزاب و گروه‌هایِ سیاسیِ انقلابی نمایی که قبیله گرایی، سهم خواهی و باج دهی را سرلوحه کار خود قرار داده اند، راه به جایی نخواهند برد. در این کارزار است، که رهنمایی عالمانی بصیر و مورد اعتماد راه گشاست.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب