دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 اسفند 1398 - 10:42
در نشست تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان زاهدان مطرح شد؛

افزایش جذب دانشجوی بومی راه‌حل معضل تبعیض آموزشی

در نشست تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان زاهدان با کاندید‌های یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، افزایش جذب دانشجوی بومی راه‌حل معضل تبعیض آموزشی عنوان شد.
کد خبر : 473202
24546628.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان زاهدان با دونفر از کاندیدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.


در این نشست دانشجویان دغدغه‌ها و مطالبات خود را پیرامون دانشگاه فرهنگیان، مسائل آموزش و پرورش و مسائل استانی در قالب سؤال مطرح کردند.


از سوالاتی که با فدا حسین مالکی مطرح شد، مطالبات دانشجویان در خصوص تبعیض آموزشی در استان بود که ایشان راه‌حل این معضل را افزایش جذب دانشجوی بومی در استان دانستند.


 همچنین مطالبات دانشجویان پیرامون محرومیت‌زدایی از دیگر سوالات مطرح‌شده بود که ایشان در این خصوص گفت: می‌توان کمبود بودجه، سهمیه‌ها و ضعف مدیریتی را دلیل این محرومیت دانست.


مالکی در ادامه در خصوص بودجه 99 که به آموزش و پرورش تخصیص داده شده افزود: بودجه غیر کارشناسی است و درست چکش‌کاری نشده است.


وی درباره مجلس آینده عنوان کرد: مجلس آینده باید پرکار، قاطع و شفاف باشد. نجیب‌ترین قشر جامعه ما، قشر فرهنگی است. از معلم تا وزیر آن در مجلس آینده باید تجدید نظر شود و حقوق معلمی باید افزایش یابد.


این کاندید مجلس شورای اسلامی درخصوص اجرایی شدن سند تحول بنیادین خاطرنشان کرد: عدم اجرایی نشدن سند را باید آسیب‌شناسی کرد و  مقدمه اجرایی شدن سند تحول را باید سرعت عمل بخشید.


در ادامه این نشست شهریاری دیگر کاندیدای این استان دررابطه با دغدغه‌ دانشجویان در خصوص تبعیض و بی‌عدالتی آموزشی گفت: 70 درصد از مدارس از امکانات محروم هستند و در برخی از مناطق استان، دانش آموزان حتی از کمترین حق تحصیل محروم هستند.


وی افزود: منابع کم نیست، پراکندگی جدّی جمعیت وجود دارد و دلیل این پراکندگی عدم تجمیع، در بهداشت و درمان و آب‌رسانی در استان است که چاره‌ای جز استفاده از سرباز معلمین و نیروهای طرح خرید خدمات نداریم.


این کاندیدا در خصوص مشکلات دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: پس از گذشت 10 سال از تاسیس این دانشگاه، برخی از دولتمردان ما به آن اعتقادی ندارند.


شهریاری همچنین درخصوص اجرایی نشدن سند تحول بنیادین عنوان کرد: راه‌حل آن توجه دولتمردان ما به سند تحول بنیادین است اما برخی به جای اعتقاد به سند تحول به سند 2030 معتقد هستند.


وی در موضوع دغدغه دانشجویان در خصوص حاشیه‌نشینی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و منابع مالی ما مشکل دارد و توازن منطقه به خاطر تحریم‌ها و اعتبارات تحقق پیدا نمی‌کند.


این کاندیدا درباره پیشنهاد دانشجویان مبنی بر یکیارچه شدن دانشگاه فرهنگیان خاطر‌نشان کرد: این امر هم‌اکنون با شرایط استان قابل تحقق نخواهد بود وچاره‌ای جزمنشعب کردن دانشگاه‌های فرهنگیان استان نیست.


انتهای پیام/۴۱۱۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب