دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 بهمن 1398 - 15:52

انتقال اطلاعات با تجهیزات بومی ایمن شد

یک شرکت دانش‌بنیان در داخل کشور توانسته با تولید سخت افزار و همچنین نرم افزارهای مورد نیاز صنعت انتقال اطلاعات بخش قابل توجهی از نیاز بازار داخل به این تجهیزات را مرتفع سازد.
کد خبر : 470034
thum-f9b5aad8d58d25fa153-Amin_142803.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ما انسان‌ها در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که به عصر ارتباطات معروف است. بیشترین فعالیت‌های انسان بر پایه ارتباطات و همچنین انتقال اطلاعات از شبکه‌های مختلف است.


این ارتباط در سطح گسترده شبکه جهانی اینترنت و در مقیاس کوچک‌تر شبکه‌های محلی هستند. هدف از برقراری چنین ارتباطی دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در حوزه‌های مختلف است.


یک شرکت دانش‌بنیان در داخل کشور توانسته با تولید سخت‌افزار و همچنین نرم‌افزارهای مورد نیاز این صنعت بخشی قابل توجهی از نیاز بازار داخل به این تجهیزات را مرتفع سازد.


سید علی علویان مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره یکی از محصولات دانش‌بنیان این شرکت توضیح داد: «سیستمDWDM» کاملا بومی و منطبق بر آخرین فناوری روز دنیا است و برای انتقال سیگنال‌های G/40G/100G/200G10 طراحی و تولید شده است. همچنین به دلیل طراحی و پیاده‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزار سیستم در داخل کشور به طبع از امنیت بالایی نیز برخوردار است.


این فعال فناور ادامه داد: این سیستم برد 160 کیلومتر بدون تقویت کننده دارد و تا ۶۰۰ کیلومتر بدون  Regeneration برد خواهد داشت. کارت کنترل و مدیریت شبکه قابلیت پشتیبانی از انواع توپولوژی‌های شبکه را دارد و همچنین قابلیت بیرون آوردن و نصب کارت‌ها و ماژول‌های سیستم در حین انجام کار را دارد.


وی افزود: محصولات این شرکت در2 بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار ارائه می‌شود. سیستم‌های انتقال نوری DWDM مبتنی بر OTN با کاربرد در کلیه لایه‌های شبکه‌های دسترسی، شبکه‌های شهری، شبکه‌های انتقال بین شهری و شبکه‌های انتقال زیرساختی و بین‌الملل می‌تواند کاربرد داشته باشد.


به گفته علویان، سامانه نرم‌افزاری مدیریت یکپارچه در لایه‌های مدیریت المان، مدیریت شبکه و مدیریت سرویس بر اساس MTNM و SDN  از دیگر ویژگی‌های این سیستم است.


این فعال فناور به مشتریان این شرکت اشاره کرد و گفت: مشتریان اصلی تولیدات این مجموعه عموما شرکت‌های مخابرات و زیرساخت هستند.


در این شرکت 50 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و تعداد بیشتری نیز به صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.


مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: در سال‌های گذشته نمونه مشابه این محصولات به کشور وارد می‌شد ولی درحال حاضر به دلیل اعمال تحریم‌های آمریکا از ورود بسیاری از این تجهیزات به داخل کشور جلوگیری می‌شود.


علویان درباره صادرات این محصولات گفت: تعدادی از این محصولات به کشورهای همسایه همچون عراق و افغانستان صادر شده است.


این فعال فناور اضافه کرد: سیستم انتقال نوری 100 و 200 گیگابیت بر ثانیه، سیستم ROADM، مدیا کانورتر و اترنت سوئیچ و تجمیع کننده، نرم‌افزار مدیریت شبکه، شبکه‌های نرم‌افزار محور، پرتال داخلی و نرم‌افزار طراحی شبکه نوری از دیگر محصولات تولید شده در این شرکت دانش‌بنیان است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب