دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

70 نفر از اساتید دانشگاه خادم افتخاری آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) شدند

هفتاد نفر از اساتید و نخبگان دانشگاه علم و صنعت با حضور در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و تلبّس به لباس خدمت افتخاری به این بارگاه ملکوتی، با آیت‌الله محمد محمدی ری شهری دیدار کردند.
کد خبر : 467526
_dsc3751_0.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در مراسم حضور هفتاد نفر از اساتید و نخبگان دانشگاه علم و صنعت در آستان مقدس سیدالکریم(ع)، آیت الله محمدی ری شهری با اشاره به اهمیت و جایگاه خدمت به حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: بزرگواری که توفیق خدمتگزاری به آن برای ما حاصل شده، از بزرگان خاندان رسالت علیهم السلام است.


تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با بیان مسئولیت‌های خود به ویژه در دهه اول انقلاب اسلامی اظهار کرد:  برکات خدمتگزاری در این مکان مقدس از تمامی مسئولیت‌هایی که اینجانب در نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته‌ام بیشتر بوده است و امروز این توفیق برای شما اساتید ارجمند حاصل شده، لذا باید قدردان این نعمت بزرگ الهی باشیم.


رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با اشاره به جایگاه والای حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: در میان امامزادگان تنها امامزاده‌ای که طبق آنچه از اما ‌هادی(ع) نقل شده زیارتش برابر با زیارت سیدالشّهداء است، حضرت عبدالعظیم(ع) است.


وی افزود: هدف ما در این آستان نورانی و تأسیس دارالحدیث، دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث، احیاء امر اهل بیت علیهم السلام و کمک به زمینه سازی فرهنگی حکومت جهانی اسلام و نشر آثار اهل بیت علیهم السلام و رساندن پیام این خاندان به جهانیان است.


تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: طبق روایات، محبت و ارتباط با اهل بیت علیهم السلام آثار فراوانی دارد که یکی از آثار آن زمانی ظاهر می شود که انسان مؤمن از این دنیا رخت بر می بندد و هنگام ورود به عالم برزخ وقتی‌که پیامبر و ارواح پاک اهل بیت را زیارت و با بشارت آنها مؤمن، با عشق و علاقه جان می دهد و علاقه ای بر بقاء در دنیا ندارد.


محمدی ری شهری افزود: در میان علماء و محبّین اهل بیت علیهم السلام که ارتباط عمیقی با خاندان رسالت علیهم السلام داشته‌اند، متعدّد دیده شده که در هنگام مرگ و عروج به عالم آخرت، اهل بیت به دیدار ایشان آمده‌اند که این نشان از جایگاه والای عشق و محبت به این خاندان الهی است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اهمیت خدمتگزاری به این بارگاه ملکوتی گفت: توفیق خدمت به این سلاله پاک امام حسن مجتبی(ع) موجب برکت زندگی انسان می شود که این توفیق امری وجدانی است، ما این احساس را کردیم و ان‌شاء‌الله شما نیز احساس خواهید کرد.


تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: اساتید دانشگاهی در حوزه تخصصی خودشان با نیّت خدمت به حضرت عبدالعظیم(ع) و جدّ غریب ایشان حضرت امام حسن مجتبی(ع) بخشی از خدمات خود را به نام خدمتگزار این آستان ارائه نمایند و ما هدفی جز کسب رضای خداوند و خاندان رسالت علیهم السلام نداریم.


رئیس دانشگاه قرآن و حدیث افزود: برنامه خدمت افتخاری اساتید دانشگاه علم و صنعت، بعنوان الگوی اولیه بوده و ان‌شاءالله برای سایر دانشگاه‌های کشور نیز تعمیم داده خواهد شد .


محمدی ری شهری در پایان خاطر نشان کرد: در راستای تحقّق بیان مقام معظم رهبری در خصوص بقاع متبرکه که باید قطب فرهنگی شوند، بی شک خدمت به مردم با نام اهل بیت علیهم السلام موجبات تحقّق این هدف مهم را فراهم می‌آورد.


در ابتدای این دیدار، محمدحسن شجاعی فرد، از خادمین افتخاری این آستان و رابط آستان مقدس با اساتید مفتخر به خدمت در این آستان مقدس، به معرفی اساتید حاضر در جلسه پرداخت.


شجاعی‌فرد گفت: در میان ۷۰ استادِ توفیق یافته به خدمت به آستان حضرت سیدالکریم(ع)، 11 نفر از بانوان، چهره‌های برجسته علمی و اجرائی همچون معاون وزیر علوم و تحقیقات، رئیس دانشگاه علم و صنعت، مدیران ستادی دانشگاه، روسای تعدادی از دانشکده‌ها، جمعی از اساتید پژوهشگر برتر دانشگاه و عده ای از دانشمندان برتر یک درصد جهان حضور دارند.


وی افزود: این اساتید خادم، علاوه بر حضور تشرفی در حرم مطهر، بر اساس تخصص‌های علمی و فردی، به همکاری و فعالیت در کارگروه‌های تعریف شده به خدمت در آستان مقدس و عامه مردم برای مشاوره‌های تخصصی خواهند پرداخت.


در انتهای این مراسم نیز احکام خدمت افتخاری در آستان مقدّس توسط آیت الله محمدی ری شهری، تولیت آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم(ع) به اساتید و نخبگان دانشگاه علم و صنعت اعطاء شد و در ادامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت الله محمدی ری شهری اقامه گردید.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب