دستگاه فرمانتور ایرانساخت شد
به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه زیست فناوری و بیوتکنولوژی موفق به تولید فرمانتورها یا بیورکتورهای ایران ساخت شدند. فرمانتور دستگاهی است که شرایط بهینهای را برای رشد میکروارگانیسمها مثل قارچ و باکتری و مخمر فراهم میکند.
میکروارگانیسمها در این شرایط خاص، بهتر و بیشتر رشد و فعالیت میکنند. استفاده از فرمانتور به میکروارگانیسمها این امکان را میدهد که پیش از انتقال به مرحلهی تولید بیش از ده نسل رشد کنند.
سمیه منصوریان، مدیر فروش این شرکت دانشبنیان، در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: محصول دانشبنیان شرکت ما فرمانتور است که در اشل آزمایشگاهی و صنعتی با ظرفیت پنج، ۱۰، ۲۰ و ۲۰۰ لیتری تولید میشود. کاربرد این محصول برای تولید آنزیم، مخمر و پروبیوتیک استفاده میشود. این محصول تجاریسازی شده و در برخی از مراکز تحقیقاتی دانشگاهی کشور استفاده میشود.
انکباتور ساده و انکباتور CO2دار و آون (Oven) از دیگر محصولات این شرکت دانشبنیان است. از انکباتور ساده برای رشد باکتری و از انکباتور CO2دار برای رشد سلولی استفاده میشود. این شرکت دانشبنیان در سال ۹۰ تاسیس شده و در حال حاضر ۱۵ نفر در آن مشغول به کار هستند.
منصوریان در خصوص بازخورد هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت بیان کرد: نسبت به سالهای گذشته ضعیفتر شده و درواقع هر سال در حال بدتر شدن است.
وی یکی از چالشهای شرکت دانشبنیان را بوروکراسیهای اداری خواند، گفت: مشتری زیاد و کم میشود اما کارهای اداری برای شرکت دانشبنیان بسیار زمانبر و هزینهبر است. بوروکراسیهای اداری در اداره بیمه، مالیات، کار و دارایی بسیار دست و پاگیر است.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/