برخی احزاب در یافتن راهکارهای علمی عاجز هستند/ حزب در ایران به دُکانی برای منافع شخصی تبدیل شده است
محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه حزب سبب میشود تا مردم در انتخابات و تدوین برنامههای پیشِ رو برای برونرفت از مشکلات سهیم باشند و باتدبیر بیشتر تصمیم بگیرند، اظهار کرد: اما در جمهوری اسلامی، حزب از جایگاه واقعی برخوردار نیست؛ زیرا احزاب بیشتر اوقات فصلی و مقطعی شروع به فعالیت میکنند و بعد از گذر از مقطع خاص، کرکره فعالیتهای حزبی را پایین میکشند.
وی با بیان اینکه احزاب باید در تمامی حوزهها دارای برنامه باشند، افزود: در ایران احزابی که دارای برنامه باشند، به تعداد انگشتان دست هم نیست. احزابی که امروز در کشور فعالیت دارند به جای اینکه به فکر ارائه برنامه عملی و مدون برای حل مشکلات باشند، در اندیشه موجسواری برروی تحولات سیاسی هستند تا بتوانند رأی و قدرت کسب کنند.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه اگر احزاب فعال در کشور برنامهمحور بودند قطعاً به انتخاب صحیح مردم کمک میکردند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی احزاب در ایران به دُکانی تبدیل شدهاند تا اشخاص بتوانند از طریق آن در ایام انتخابات به نفع منافع شخصی استفاده کنند یا بهعنوان ویترینی برای یافتن جایگاه و مناصب سیاسی و مدیریتی در دولتها و مجلس استفاده میشود.
آصفری با بیان اینکه برخی احزاب در یافتن راهکارهای علمی از طریق همکاری با دانشگاهها و نخبگان عاجز هستند، گفت: البته این ظرفیت در میان احزاب وجود دارد تا برای رفع مشکلات بتوانند راهکار علمی و عملی بیابند، اما چون در مسیر کسب قدرت، دغدغه مردم و توسعه کشور را ندارند، تمایلی برای نخبهگرایی و شایستهسالاری در برنامههایشان دیده نمیشود؛ لذا مشاهده میشود که شعارمحوری جایگزین برنامهمحوری شده است.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم تمایل مردم به فعالیتهای حزبی تأکید کرد: بهدلیل اینکه مردم صداقت را در احزاب احساس نمیکنند، اعتمادی به احزاب ندارند و علاقهای هم به فعالیتهای حزبی از خود بروز نمیدهند.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/