دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1398 - 06:00

کارآفرینی علمی یا علم کارآفرینی؛ مسئله این است

یقیناً اگر کارآفرینی فاقد مشخصات یک رشته و نظم علمی باشد، هرگونه سرمایه‌گذاری فکری در آن نوعی اتلاف وقت خواهد بود.
کد خبر : 431220

به گزارش خبرنگار حوزه علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آیا کارآفرینی و پژوهش‌های مرتبط با آن را می‌توان یک شاخه مستقل بشری در نظر گرفت؟ این سؤال به‌خصوص برای افرادی که تمایل دارند به صورت جدی و مستمر وارد حوزه‌ پژوهش‌های کارآفرینی بشوند از اولویت و اهمیت فراوانی برخوردار است. 


یقیناً اگر کارآفرینی فاقد مشخصات یک رشته و نظم علمی باشد، هرگونه سرمایه‌گذاری فکری در آن نوعی اتلاف وقت خواهد بود. به‌طور کلی یک شاخه و حوزه مستقل مابین علوم مختلف بشری می‌توان با گروهی از دانشمندان با علاقه مشترک پژوهشی و مفروضات پذیرفته شده عام بین آنها از سایر علوم تمیز داد. 


این مفروضات پایه شامل فلسفه، اهداف، موضوع مشاهده، روش‌های پژوهشی و ادبیات پژوهشی است که مرزهای تفکیک کننده هر علم را از علم دیگر مشخص می‌کند.


به‌طور کلی هر علمی که‌ در مرحله خردسالی قرار دارد، در آن پژوهشگران عمدتاً بر روی موضوع پژوهشی بدون توجه به نظریه‌ها یا روش‌های به‌کار گرفته شده برای مطالعه پدیده یا موضوع پژوهش متمرکز هستند. 


به عبارت دیگر در مرحله خردسالی علوم روش و چهارچوب‌های نظری از اهمیت کمتری برخوردار است. می‌توان اذعان کرد پژوهش‌های کارآفرینی یک حوزه علمی خردسال اما درحال تکامل و زایش است.


انتهای پیام/4116/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب