دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1398 - 10:47
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره):

نیروی انسانی جوان ثروت کشور است/ باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) گفت: نیروی انسانی جوان تحصیل کرده و خلاق ثروت کشور محسوب می‌شود.
کد خبر : 412527
2400811.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد مخبر در مراسم افتتاحیه نخستین مرکز نوآوری بانوان دانشگاه علم و صنعت که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: نیروی انسانی قابل قیمت‌گذاری نیست برخی از کشورهای جهان با تکیه بر نیروی انسانی خود موفق شدند تا اقتصاد خود را به رتبه دوم و سوم جهان برسانند. برخی از این کشورها ۵۰ تا ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی دارند. نیروی انسانی جوان تحصیل کرده و خلاق ثروت کشور محسوب می‌شود.


وی افزود: نفت دارایی فریب دهنده‌ای است. ستاد اجرایی امام کارهای زیادی برای اکوسیستم نوآوری و فناوری کرده است.


رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) بیان کرد: ستاد اجرایی فعالیت اقتصادی نمی‌کند. یکی از فعالیت‌های این ستاد ساخت مجموعه‌ای است که از شرکت‌های کوچک حمایت می‌کند. ایجاد و حمایت از ۶۵۰ بنگاه کوچک و متوسط برای مردم، ایجاد ۸۱ هزار شغل در کشور و ۷۰ تا ۸۰ بنگاه خرد از جمله فعالیت‌های این ستاد است.


رئیس بنیاد برکت گفت: برای طرح‌ها و پروژه‌های جامعه‌محور، تحلیلگر تربیت کرده‌ایم تا طرح‌های مناسب را شناسایی و به مرحله اجرایی برسانند. در این بنیاد برای ایجاد اشتغال و ساخت مدرسه تلاش زیادی می‌شود و یکی از کارهای اصلی بنیاد برکت محسوب می‌شود. این بنیاد به تنهایی در سال گذشته 260 هزار شغل در کشور ایجاد کرده است.


وی افزود: دانش‌بنیان بحث بسیار مهمی در کشور است و بنیاد برکت نیز با توجه به اهمیت این موضوع ایجاد شد. در حال حاضر بیش از 250 نفر با مدرک دکتری زیر سن 32 سال در این بنیاد فعالیت می‌کنند. همچنین 6 صندوق VC در بنیاد برکت فعالیت می‌کند که سه مورد از آنها سرمایه 100 میلیارد تومانی دارند. همچنین یک فراصندوق با سقف یک هزار میلیارد تومان در این بنیاد فعالیت می‌کند.


رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افزود: قرار است مرکز نوآوری برای بانوان در پنج استان دیگر کشور شامل کردستان، خراسان، آذربایجان غربی و دو استان دیگر تأسیس شود. تأسیس مرکز نوآوری بانوان تنها به ایران محدود نمی‌شود بلکه در دانشگاه‌های MIT و هاروارد نیز چنین مراکزی وجود دارد.


مخبری خاطرنشان کرد: در حال حاضر اقتصاد دیجیتال مبحث مهمی در دنیا به شمار می‌رود و آینده اقتصاد جهان در گرو آن است. حاکمیت‌ها نیز باید برای آن قانون‌گذاری کنند تا از روند جهانی عقب نیفتند.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب