دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1398 - 10:41
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

ارزش افزوده در نیروی انسانی کشور است/ نباید دور دانشگاه دیوار کشید

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ارزش افزوده در نیروی انسانی کشور است. شاخص نیروی انسانی ایران در برخی از حوزه علم و فناوری 2 و 3 است که این فضا با ایجاد اکوسیستم علم و نوآوری ممکن شده است.
کد خبر : 412523

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سورنا ستاری در مراسم افتتاحیه نخستین مرکز نوآوری بانوان دانشگاه علم و صنعت (مانا) که صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: حرکت به سوی سرمایه گذاری روی نیروی انسانی برای کشور بسیار ارزشمند است. ارزش افزوده در خرید و فروش نفت و زعفران و مواد خام نیست. با ماده خام نمی‌توان کشور را نگه داشت.


وی افزود: ارزش افزوده در نیروی انسانی کشور است. شاخص نیروی انسانی ایران در برخی از حوزه علم و فناوری 2 و 3 است که این فضا با ایجاد اکوسیستم علم و نوآوری ممکن شده است.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای کار به دنبال ایجاد فضای مناسب رشد و توسعه فناوری و نوآوری در دانشگاه‌های کشور بوده و خوشبختانه این اکوسیستم در دانشگاه‌های مطرح کشور ایجاد شده و شهرستان ها نیز در حال پیشروی به این سمت هستند.


ستاری مطرح کرد: اقتصاد کشور باید روی نیروی انسانی سرمایه‌گذاری کند. قیمت‌گذاری روی نیروی انسانی، خلاق و نوآور ممکن نیست. ناحیه نوآوری دانشگاه علم و صنعت در حال شکل‌گیری است و امیدواریم که باعث ایجاد تغییرات و تحولات مثبت در کشور شود.


وی افزود: دانشگاه باید بخشی از فرهنگ، اقتصاد و بوم یک کشور شود. دانشگاه نباید تافته جدابافته باشد و باید محل زایش دانش در جامعه محسوب شود.


معاون علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: زایش دانش و تولید علم باید از داخل دانشگاه به خارج از آن باشد. باید محیطی در دانشگاه ایجاد شود که وقتی دانشجو وارد آن شد، ایده نوآوری، خلاقانه و فناورانه بپروراند تا برای جامعه ایجاد ارزش افزوده کند. نهادینه کردن این فرهنگ عمومی در دانشگاه‌ها اهمیت والایی دارد.


وی افزود: جوانان باید محیطی در دانشگاه داشته باشند تا به این باور برسند که می‌توانند تغییری در کشور و جامعه ایجاد کنند. خوشبختانه دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور به این سو پیش می‌روند. باید شرایطی ایجاد شود تا دانشجویان و جوانان بتوانند ارزش‌آفرینی و ایجاد ارزش افزوده برای جامعه داشته باشند.


رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور بیان کرد: مسئولان نیز باید تحولی در جامعه ایجاد کنند تا دانشجو و جوان اعتماد به نفس این را داشته باشد که با کمک خلاقیت خود می‌تواند جامعه را بهتر کند. بارقه ایجاد این فرهنگ در دانشگاه‌ها ایجاد شده است. دانشگاه باید محور هر حرکتی در جامعه باشد. دور دانشگاه نباید دیواری کشیده شود تا از جامعه جدا بیفتد. این دیوارها باید کنار گذاشته شود تا دانشگاه محور فرهنگ، اقتصاد و کارآفرینی کشور شود.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب