بازتعریف دستورالعملهای اقتصادی و حقوقی موجب کارآمدی مراکز تحقیقاتی میشود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش اقدامات دانشبنیان و ایجاد تحول در فناوری و گزارههای آموزشی رویکرد جدیدی گزیده است. اعضای هیئتعلمی، دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی درصدد مسئلهمحوری و تجاریسازی ایدهها و محصولات دانشبنیان خود هستند.
دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت برخورداری بیش از 130 مرکز تحقیقات و مطالعاتی تخصصی در سراسر کشور، وزنهای جدی برای ارائه خدمات فناوری و تحقیقات فناوری در قالبهای تجاری به صاحبان صنایع بهشمار میرود. وجود این مراکز در زمینههای تخصصی کشاورزی تا حوزههای انرژی ظرفیت ارتباط با صنعت را قوت بخشیده است.
ارائه خدمات آزمایشگاهی، نتایج تحقیقات کاربردی، ساخت و شبیهسازی المانهای صنعتی تنها گوشهای از خدماتی است که مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند برای تحقق نظریه «دانشگاه در جوار صنعت»، به کار بگیرند.
باوجود اینکه این مراکز تحقیقاتی از زیرساختها و نیروی انسانی زبده و متخصص بهره میبرند ولی سازوکارهای پیچیده و دستورالعملهای بعضاً ناکارآمد موجب مغفول ماندن این امکانات شده است. بهنظر میرسد بازبینی و بهروزرسانی این اسناد برای ادامه فعالیت کارآمد این مراکز ضروری و حیاتی است.
موانع حقوقی، مالیاتی و بازتعریف دستورالعملهای پیچیده اقتصادی از جمله مهمترین چالشهای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بهشمار میرود. برای ورود عملیاتی این مراکز به بطن چالشهای صنایع و انعقاد قراردادهای همکاری با صاحبان صنایع لازم است دستورالعملها و آییننامههای بهروز و در راستای سیاستهای کلان دانشگاه قرار بگیرند.
انتهای پیام/4107/4116/
انتهای پیام/