نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی مصداق وحدت حوزه و دانشگاه است
محمد رضا شمشیری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برگزاری سلسله نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی گفت: تاکنون چهار جلسه نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی در واحد دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شده است. نشست اول گفتمان انقلاب اسلامی با نام الگوی اسلامی شادکامی که توسط عباس پسندیده ارائه شد، نشست دوم نابرابریها براساس جنسیت و دیدگاه اسلام بر فمنیسم توسط دکتر سعید بوستان و سومین نشست رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی بوده است که توسط دکتر عباس شفیعی ارائه شدهاست. چهارمین نشست گفتمان انقلاب اسلامی نیز دانش بنیانسازی سازمانهای فرهنگی بود که توسط دکتر عباس رحمانی ارائه شد. هفته آینده نیز نشستی با عنوان روابط اجتماعی در قرآن را خواهیم داشت.
وی بیان کرد: این پنج عنوان نشست گفتمان انقلاب اسلامی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان برگزار میشود. مخاطبین این نشستها از هیئت علمی واحد و استان بودهاند و شامل تمام تخصصها نیز است. تخصصهایی مانند پزشکی، کشاورزی و علوم پایه نیز در این نشست ها حضور داشتهاند و این نشستها اختصاص به علوم انسانی نداشته است.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان ادامه داد: نقطه مثبت این نشستها بیان علوم انسانی و طرح موضوعات آن از دیدگاه اسلام بوده است. این نشستها نیز برای اعضا هیئت علمی دغدغه ایجاد کرده است. در پی برگزاری نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی چالشهایی برای شرکت کنندگان ایجاد شده که توسط ارائه دهنده موضوعات، اغنا شدهاند و دغدغه پدید آمده مرتفع شده است. در عین حال اعضای هیئت علمی برای مطالعه بیشتر و شرکت در سلسله گفتمانهای انقلاب اسلامی ترغیب شدهاند.
وی یادآور شد: در پایان هر نشست نظر سنجیهایی داشتهایم و شاهد بودیم این نشستها بسیار مورد توجه قرار گرفته است و پیگیری سلسله گفتمانهای انقلاب اسلامی برای اعضای هیت علمی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی انگیزه شده است. یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که این برگزاری سلسله نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی به صورت مداوم میتواند تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد چرا که بیان علوم انسانی از دیدگاه اسلام برای تمام اساتید و اعضاء هیئت علملی میتواند راهگشا باشد.
شمشیری تأکید کرد: اهداف اولیه برگزاری نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی در حقیقت امتداد وحدت حوزه و دانشگاه است که این وحدت در قالب وحدت علمی بین حوزه و دانشگاه میتواند در پیشرفت علوم انسانی از دیگاه اسلام بسیار مؤثر باشد.
انتهای پیام/4107/4100/
انتهای پیام/